Pénz hiányában bliccelt egy lány a Kőbánya-Kispestről Szegedre tartó Intercityn. A csomagjait az egyik fülkébe tette, majd elbújt a WC ajtó mögött. Ezt viszont egy idegen, magyarul nem beszélő férfi kiszúrta és megzsarolta: ha nem szexel vele, akkor szól a kalauznak és Szegedig ki sem engedi a mellékhelyiségből. A lány így belement az aktusba – írta a NOL.

Később a rendőrök elmondták neki, hogy miután kényszer, egészen pontosan pszichikai erőszak hatása alatt ment bele a szexbe, ez ugyanolyan erőszaknak minősül, mint ha veréssel bírták volna az együttlétre. Az áldozat nyilatkozata szerint a rendőrök mondták neki azt is, hogy az elkövető bevándorló volt és hogy sok ilyen eset van.

A hatóságok pár órával az erőszak után őrizetbe vették az erőszaktevőt, akiről kiderült, hogy nem menekült, hanem egy szerb férfi, aki Olaszországból utazott haza. Igaz, kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de végül az ügyészség szabadon engedte, így a rendőröknek úgy kell majd nyomozniuk az ügyben, hogy azóta akár már az országot is elhagyhatta.

A Népszabadság az esettel kapcsolatban megkereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik tagadták, hogy a rendőr azt közölte volna, bevándorló volt a tettes. A kérdésre pedig, hogy akkor indítanak-e eljárást a sértett ellen, mert az olyan szavakat tulajdonított a rendőrnek, amit ő nem mondott, ám az idegenellenes hangulatkeltésre alkalmas, azt felelték:

Amennyiben a rendőrség olyan esetről szerez tudomást, amely jogi lépéseket tesz indokolttá, meg fogja tenni a szükséges intézkedéseket.

Igen ám, de addigra az N1TV-n Kisberk Szabolcs, a Hír Tv Célpontjának egykori szerkesztője megszólaltatott a lányt, aki így a világhálón a bevándorlók első szexuális áldozataként vált ismertté, ami tovább növelte a bevándorlóellenes hangulatot.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jageragnes
Ha ez a lány egy bliccelés miatt belement ebbe, akkor meg is érdemli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@vizinyuszi: az uniónak azon a részén ahonnan az itt befizetett adónkból finanszírozzáka magyargazdaságot is...anglia németország.,..
human
Gyurcsány fellélegezhet. Mától minden rossz a bevándorlók miatt lesz.
papa.49
A probléma az volt hogy a pacáknak nem volt okos telója, mint a reklámban, hogy tudjon jegyet venni a spinének))))))))))
F_Viktor
"Az áldozat nyilatkozata szerint a rendőrök mondták neki azt is, hogy az elkövető bevándorló volt és hogy sok ilyen eset van."

Én eddig csakis rasszista rendőrrel találkoztam.
A cigány-fóbiájukból ered az idegengyűlölet.
F_Viktor
@bundi: Írod:
"tudod komám amíg nettó potyaleső ivagytok a rendszernek addig talán kicsit vissza kellene venni az arcból..."

Nem azért Európa cigányai, mert potyalesők (ez csak hab a tortán), hanem azért, mert képtelenek a békés együttélésre, a közösség szabályainak betartására.
Lepényleső
Megtette a szükséges intézkedést; bűnös az erőszak elkövetésében, de nem menekült,tehát nem alkalmas a propaganda alátámasztására,az az szabadon távozhat,hisz jogállamban élünk,ahol csak az a bűnös akire rámutatnak,de az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.