Az Oltalom Karitatív Egyesület és a vele több mint negyedszázada együttműködő egyház, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elkötelezett a menekültek emberséges ellátása mellett. A kultúrnépek ősidők óta képviselték azt (a Bibliában is rögzített) örök elvet, hogy az alapvető emberség, segítség még az ellenséget és a hadifoglyokat is megilleti, nemhogy a gyermekekkel menekülő civileket. Ezért az Oltalom Karitatív Egyesület is az egyházzal együtt, megalakulása óta, folyamatosan támogatja a Magyarországon átutazó vagy itt menedéket kérő külföldieket, nemre, korra, vallásra és egyéb szempontra tekintet nélkül.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Ez mind nagyon szép és megható.
csak halkan kérdezem. magyar ember, magyar család nincs akiken az egyházak segithetnének.
Van ám! Csak az nincs ilyen látványos!
Mennyenek a búsba!
justhpeter
@Mézike: Ez a csoport állami támogatás nélkül "keresztény" Talán az államilag elfogadott egyházakat kellene kérdezni. Ők nemrég összefogtak egymással. Kb akkora késéssel, mitn a vörösiszapnál.
Mézike
@justhpeter: Ez igaz.
A vörösiszapnál mi többet segítettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.