Egy nap a pályaudvaron. Kemény munka korrigálni azt, amit a magyar állam szándékosan elmulaszt. Megállapíthatatlan, hogy a hét tízes vonatról szállt-e le, vagy csak most keveredett ide valahonnan, a Nyugati elé, mert látta, hogy itt kap enni, inni, és ha szüksége van rá, akkor ruhát, cipőt, pokrócot is elvehet innen. Ruha most nem kell, nadrágja, cipője rendben. Mégiscsak ma jöhetett, mert láthatóan frissen nyírták a haját. A szegedi pályaudvarnál a migszolosok megoldották, hogy állandóan legyen ott fodrász – a muzulmán férfiaknál létkérdés, hogy mindennap rendezzék a hajukat és az arcszőrzetüket. Nála ezzel most nincs gond.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
summa summarum nem ezektől a menekültektől kell tartani,hanem attól ami elől menekülnek.
vizinyuszi
És attól, amit okoznak Európában: terrorizmus, káosz, járvány.
Anna Mária
@vizinyuszi: Se kreativitás, se ötlet, ugyanazt a jobber hazugságot nyomod mindig. Nincs sem terrorizmus, sem káosz, sem járvány.
vizinyuszi
@kakaósbögre: Fognak ezek harcolni, csak nem úgy és nem azért ahogy és amiért te gondolod.
kakaósbögre
@vizinyuszi: fingod sincs az egészről-valószínűleg nem is jártál messzebb a fatornyos faludnál-csak azt a faszságot nyomod amit hallasz.valami eredeti gondolat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.