"Többet fognak fizetni. Annyit, amennyi elveszi a kedvüket, hogy feljelentsék a kormányt Brüsszelben" – mondta Lázár János arra a kérdésre, hogy ha az Európai Bizottság elmeszeli a Spar és a Philip Morris mostani különadóit, akkor ezek helyett a jövőben mennyit kell majd fizetniük – írta az Index.

Az ügy előzménye, hogy Lázár múlt héten kijelentette: a multik hiába fordulnak az EU-hoz, mindenképpen fognak adót fizetni, hanem a mostaniakat, akkor másikat.

Emellett a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerb-magyar kerítésrőlis beszélt. Elmondta: kétféle határzár építéséről döntött a kormány a keddi ülésén, a könnyen átjárható szakaszokon csaknem négyméteres kerítést épít a Belügyminisztérium és a honvédelmi tárca.

Azt is közölte: a horganyzott kerítés a föld alatt másfél, míg a föld felett három méter magasan húzzák fel a szerb-magyar határtól 2,5 méterre. A határzár tetejére egy 70 centiméteres úgynevezett NATO-drót is kerül.

Kétféle határzár létesül, a csaknem 30-40 kilométernyi, ember által nehezebben járható szakaszon egyszerűbb kerítést építenek – tette hozzá.

Ukrajnában élő magyar? A kormány Önt is megvédi!

A magyar kormánynak minden magyar állampolgárát minden eszközzel meg kell védenie, Kárpátalján pedig joggal merül fel a kérdés, hogy az ott élő magyarok biztonságban vannak-e

- jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra a felvetésre, hogy az ukrán külügyminiszter bekérette Magyarország ukrajnai nagykövetét a magyar titkosszolgálatok ukrajnai tevékenységével kapcsolatos magyarországi kijelentések miatt.

Lázár János leszögezte: ahol az utcán lövöldöznek, joggal merül fel a kérdés, hogy az ott élő magyarok biztonságban vannak-e.

Hozzáfűzte azt is: Keskeny Ernő nagykövet jól tudja a magyar érdekeket képviselni. A magyar kormány a béke és a biztonság létrejöttében, valamint Ukrajna szuverenitása és területi integritásának fenntartásában érdekelt – tette hozzá.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Csizmás Kond: gondolom tisztában vagy vele, hogy ez nettó marhaság...mármint amit írsz...
bundi
@Csizmás Kond: esetleg lehet az a gond is, hogy a görögöknek most kb 85 milliárd eurót kellene összekalapozni? amit ugye lehet nem fognak viszont látni az eddigi 200-250 milliárddal együtt...tudod a magyaroknak most ennyi az összes államadósságuk...85 milliárd euró euró...te is ilyen könnyedén szoktál lemondani a pénzedről?
444.hu/2015/07/22/dehogy-oldodott-meg-a-gorog-valsag/
Csizmás Kond
@bundi: ..te a látványos oldalát szereted ezért csak azt fújod amit a színpadon látsz...próbálj más forrásokat is olvasgatni...mégha előre hihetetlennek tünik is...
bundi
@Csizmás Kond: mikre gondolsz? csak egy példát...
Csizmás Kond
@bundi: ...pl nézz utána, hogy g.ország mennyit költött hitelből fegyverre és miért és ki adta a kölcsönt és ki a fegyvert az mennyivel lett több mintha helyben fizették volna...stb.
kukac50
Az uniónak nem kellene küldeni pénzt 1 évig Magyarországra rögtön kisebb lenne a politikusok pofája,vagy el kellene számoltatni Őket minden ide érkező forinttal és minden befolyt adó forinttal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.