A Figyelő szedte össze, hogy mennyibe is kerülhet az MTVA frissen indult M4 nevű sportcsatornája. Az adó éves büdzséje akár "8-10 milliárd forintba is kerülhet az adófizetőknek. Csak a Bajnokok Ligája sorozat három évre szóló jogdíjáért 4 milliárdot fizethetett az MTVA (amire lett volna a piacról is kereslet). Emellett elég durvának tűnik az MLSZ-nek fizetett pénz, amiért ugyancsak három évre a magyar élvonalbeli focimérkőzések közvetítése joga jár. 2012-ben a SportTV tulajdonosa és az MTVA közösen vette meg a jogokat, összesen 3,5 milliárdért. Most, hogy kitették a buliból a SportTV-t, ami kereskedelmi csatornaként nem közpénzzel fizetett a magyar fociért, a kasszánál csak az MTVA állhat. "3 milliárdnál is több adóforint mehet az OTP Banki Liga meccseiért. A csatorna berúgás sem volt aprópénz: - 377 milliót költöttek technikára, - 137 millióért épültek a díszletek. Jövőre az olimpia miatt is mélyen a zsebébe kell nyúlnia a csatornának. A Figyelő úgy tudja, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Eközben az egészségügyben...tudjuk...hányingerem van megint a fidesztől.
human
A kaszinók üzemeltetésétől gyorsan meg tudott szabadulni a kormány Vajna javára pedig az biztos milliárdokat hozott az államnak. Ellenben az ilyen pénznyelő beruházásokat finanszírozza nyakló nélkül. Elég hűtlenül kezelik az állami vagyont Orbánék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.