Orbán Viktor – egyébként igen sok pénzért fenntartott – Facebook-oldalán jelentkezett be Tusnádfürdőről, ahol holnap, várhatóan nagy dolgokat fog bejelenteni.

Erdélyben, otthon

- írta az alábbi kép mellé a kormányfő:

Orbán kislányával az ölében pózolt TusnádfürdőnForrás: Orbán Viktor/ Facebook

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Erdélyben,,otthon..Ez a Zember mindehol otthon van,,,még Kazahsztánban is.Viszont ezt a kis országot nagyon utálja.Legalább annyira,,mint én Őt,,és a Nemzeti Dalárdáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Hogy a címhez ragaszkodjak, a fénykép tetszik, nagyon szép a kislánya. Az az érdekes, hogy ezek az ember közeli képek róla, szinte mindig külföldön készülnek. Itthon is kíváncsiak lennénk a "humán" oldalára.
Desischado
@human: Szerintem aktív. Az állami földek körül nagy a suskus, mikor a Földhivatalban dolgozott, akkor játszotta magánkézre őket az anikó. Semmivel sem különb, mint a férje. Szépen el volt minden tervezve, és sajnos, véghez is tudták vinni!

@paolo006: A próféta szóljon belőled, cimbi!
human
@Desischado: Csak arra gondoltam, hogy egyre bátrabban jönnek elő vele, hogy az asszonynak a konyhában a helye, meg ugye nem ember, tehát a döntéseket Orbán hozza és ahhoz az asszony köteles igazodni.
izo
@mate03: Ezek gyarmatok?! Jól írtam te nem félig hanem teljesen...!
izo
@mate03: Szóval ezek neked gyarmatok ezt írod:"Szerbia,Horvátország,Szlovákia,Erdély!" Ezeket hasonlítod az angol francia stb gyarmatokhoz, te tényleg teljesen vagy nem félig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.