Az LMP társelnöke szerint a miniszterelnöknek ne Tusnádfürdőn legyen bátor, hanem Brüsszelben, Berlinben és Washingtonban. 

Orbán Viktornak a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor szombati fórumán elmondott szavaira reagálva Schiffer András közölte, Magyarországnak veszedelmesen szűklátókörű miniszterelnöke van, akinek láthatóan nincsenek válaszai a globális kihívásokra.

Az ellenzéki frakcióvezető rámutatott, ha a miniszterelnök botrányosnak tartja, hogy a lehallgatási botrány után is folytatódnak a szabadkereskedelmi tárgyalások az Egyesült Államokkal, akkor azonnal jelentse be, hogy nem járul hozzá ehhez. Arra is adjon magyarázatot Orbán Viktor – tette hozzá Schiffer András –, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői miért adtak zöld jelzést a tárgyalások továbbviteléhez.

Közölte, hogy a magyar miniszterelnöknek hisztériakeltés helyett közös európai megoldást kellene szorgalmaznia, és azt, hogy azok az országok, amelyek az elmúlt évtizedekben hasznot húztak a harmadik világ kizsákmányolásából, komolyabban vegyenek részt a bevándorlási krízis kezelésében.

Az LMP-s politikus úgy vélekedett, a magyar embereknek nem a bevándorlóktól kell félteniük a megélhetésüket, hanem attól a kormánytól, amely tudatosan játszik a bérek leszorítására.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Csak Tusnádfürfőn tud bátor lenni, máshol nem is jegyzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Schiffer te sem panaszkodhatsz !! te még az utcán is összeszarod magad hisz nem véletlen voltál(vagy) a setét vezír ügyvédje!!
Toby
Elutazott hőzöngeni a genyó, itthon kiröhögnék !
kkalman
@mate03: ma, 09:05 Ezt az idézetet magáévá is tette, és gyakorolja a benne foglaltakat.
világlátó
Bizony van igazságalapja azon kijelentéseknek, hogy a parlamenti ellenzék a státusért, a bizottsági tagságokért, igen megalkuvó magatartást tanúsít.
Talán ez az alapja Kövér László rendkívül megalázó kijelentésének a " ...tőlem balra ülők méltatlanok hogy egyáltalán itt ülhetnek a parlamentben."..-valahogy így az idézet .
Sajnálatos, hogy ide jutottak. Tudom, hiszem, hogy a jó szocialista frakciónak helye van minden európai ország parlamentjében. De legyen jó szocialista az aki a szocialista frakcióban helyet kaphat.Ez a hely nem hitbizomány, vagy nem apáról fiúra száll mint Vatikánban a bíborosi státus.Ezt ki kell érdemelni,az érdemes fiatalokat ki kell választani, tanítani, nevelni, oktatni kell sok éven át itthon és külföldön.Jellemes, gerinces, pontos és következetes harcossá kell felépíteni, aki nem válik zsarolhatóvá, akit nem lehet ilyen könnyedén kikezdeni, megalázni, megszégyeníteni, mint ahogy ez történhetett az Mszp. alelnökével Simon Gáborral és még sokakkal.
bence
@justhpeter: ! Ott is csak azért , mert a tőlünk megvont milliárdokat nekik utalja !
bence
@világlátó: ! A legnagyobb szégyen az , hogy kövér ide kerülhetett ! Ilyen bugrisnak a börtönben lenne méltó helye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.