A 30. Magyar Nagydíj előtt a nemzetgazdasági miniszter is kilátogatott a Hungaroringre, ahol hangsúlyozta, hogy a kormány elkötelezett a Forma-1 mellett. A háromszoros világbajnok Niki Laudával beszélgetett a Mercedes garázsában a 30. Magyar Nagydíj előtt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. „Most mondhatnám azt, hogy minden gazdasági vállalkozás érdekel, de ez alapvetően egy sport, amelyre ráépült egy nagyon komoly ipar, egy komoly gazdasági szektor" – nyilatkozta az Origo GPhírek-nek. „Erről is beszéltünk a Lauda úrral, akinek nagyon jó ötletei vannak arra, hogyan lehetne a jegyértékesítést növelni, részben az osztrák, részben pedig a silverstone-i példán keresztül. Elmondta persze az autónak az általam kicsit homályosan ismert technikai részleteit is: hány kiló, melyik technikai eszköz mire szolgál. " Hogy az osztrák minta mennyire jó, azon lehet vitatkozni, hiszen a Hungaroringen rendszerint sokkal többen kíváncsiak a Forma-1-re, mint a Red Bull Ringen, de azt Seszták...

Forrás: gphirek.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Kaparnak a fiúk ezerrel,, de így se biztos a hosszabítás!!!Most se volt ,,telt ház,, a közvetítés meg ritka szarra sikerült, eltűnt a hang szétesett a kép, azt még nem tudom a M4. kanális, vagy az invitel miatt, de egy idő után át kapcsoltam a német RTL. re, ott nem volt ,,technikai probléma,, ))))))))
Commneter
@papa.49: 07.32
Jól van papa!;)
Te legalább láttál valamit!:xP Én az M4-en meg semmit, mert elaludtam!:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.