Korábban önként vonult be a pszi­chiátriára az a férfi, aki a hétvégén felakasztotta két kisfiát, majd búcsúlevelet írt és végzett magával is – írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, a 35 éves férfi megölte két kisfiát, majd saját magát. Ezzel a gyerekek anyját akarta megbüntetni, amiért tavasszal elköltözött tőle a két fiúval együtt.

A szomszédok szerint csak látszólag éltek békességben, a férfi féltékeny volt és gyakran megütötte a párját. Emiatt önként pszichiátriai kezelésre is bevonult. Végül az asszony tavasszal elköltözött a két gyerekkel. A hétvégén a fiúk láthatáson voltak, csütörtökön mentek, vasárnap hozta volna el őket az anyjuk. 

A lap információja szerint az apa álmukban bántalmazta a gyerekeket. A nagyobbikkal kezdte. A kisebb fiú felébredt és próbált elfutni, de zárva volt az ajtó.

Miután a gyerekek meghaltak, a férfi rádöbbent, mit tett. Búcsúlevelet írt, amiben bocsánatot kért, majd felkötötte magát is. Szombat reggel egyik rokonuk találta meg a három holttestet. Rosszul lett a látványtól.

A fiúk édesanyja az egyik internetes oldalon írta le fájdalmát:

Megölték a gyerekeimet…

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi állt a búcsúlevélben. Hétfő délutánra ígértek részleteket az ügyben.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Érti valaki, hogy egy pszichiátriai kezelt, hogy a fenébe férhet - még láthatás okán is ! - a gyerekekhez ?
A kerítésen kívül lenne még mivel foglalkoznia a 100 darab államtitkár-helyettesnek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
EGO
@Toby: ha nem ön- és közveszélyes akkor nincs akadálya a láthatásnak! Ebben az esetben az orvosi (egészségügyi ellátó rendszer) hanyagság vezetett tragédiához. Sajnos amióta pszichiátriai intézeteket zártak be (pl. Lipót), nem kapja meg a beteg az őt megillető ellátást!
Toby
@EGO: Bírósági ítéleteket alapoznak meg igazságügyi elmeorvosi szakvélemények, melyek - ha szükséges -kitérnek a megfigyelt aktuális, vagy várható környezeti veszélyességére, noha ma még 100 %-os megállapítást nem tehetnek erre nézve, de elég jó infót szolgáltatnak !
Ahol féltékenység van a háttérben, ott várható a brutális bosszú még olyan esetekben is, amelyek során nem volt pszichiátriai kezelt az elkövető !
EGO
@Toby: Lehet hogy itt nem is kértek ilyen szakvéleményt?!
Toby
@EGO: Nem tudni, de alapban azt gondolom, hogy azokban az esetekben, amikor visszahelyezhető környezetébe a fószer, akkor automatice kellen vizsgálni az erre való alkalmasságát.
Knapp75
@Toby: Ha szerinted féltékenység esetén "brutális bosszú" várható, akkor sok tízezernyi szülőt kéne elzárni és eltiltani a gyermekeitől?

Az egyik cikk alatt azon "siránkozunk" hogy a pszichiátrián miért bilincselik a radiátorhoz az ártalmatlan beteget, máskor meg számon kérjük, hogy miért nem tartotta távol az orvostudomány a veszélyes embereket a többiektől...
Biztosan lehetne alaposabban szűrni, de ha nagyon ráállnánk erre, akkor sok millió honfitársunknál találnánk valamilyen tünetet, amely akár tragédiához is vezethet és ezért javasolható náluk az elzárás...
Toby
@Knapp75: " Ha szerinted féltékenység esetén "brutális bosszú" várható, akkor sok tízezernyi szülőt kéne elzárni és eltiltani a gyermekeitől? "

Nem ezt írtam, hanem az automatikus vizsgálatát az ürgének ! Amennyiben kétségek merülnek fel a ma ismert vizsgálati módszerek szerint, akkor bizony el kell tiltani !
Ebben a tárgyban nincs mese, másként nem műköodik !

A pszihc.-i betegek személyes jogainal megsértése, nem azonos egy potenciálisan, a környezetére veszélyes madáréval !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.