Történelmi jelképek szerepelnek a kormányfő közösségi oldalára feltöltött fotókon – válaszolta az MTI megkeresésére hétfőn Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, miután a román külügyminisztérium előző nap kifogásolta Orbán Viktor Tusnádfürdőn feltöltött – Bukarest szerint revizionista jelképeket tartalmazó – fotóit.

Orbán Viktor oldalán kéttucatnyi hangulatkép jelent meg az erdélyi szabadegyetemről: az egyik felvétel egy jelvényárus portékáját ábrázolja, aki Nagy-Magyarország térképet megjelenítő kitűzőket is árul, másutt pedig székely zászlók láthatók. A román külügyi tárca mindezt "revizionista jelképek népszerűsítéseként" értékelte, amit elfogadhatatlannak nevezett.

136 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
MIndkét államfő egykutya. MIndkét országban a nép ellensége saját magának. Orbánnak nem Tusványoson kellene a nagy magyarságát bizonygatnia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@lengyelattila: Ne hidd. Kisebbségben vagytok ti, az állandóan Trianonon rinyálók, a románok ellen uszítók.
A kutyát nem érdekli Trianon, amikor Magyarország nem képes a saját lakosairól emberi módon gondoskodni, és mind e mellett a kormány Romániába lapátolja az adófizetők pénzét, támogatja a fidesznyikek ottani vállalkozásait.
mekkelek
@lengyelattila: az EU-ban az olaszokat és a görögöket érinti a legsúyosabban a bevádorlás, míg velünk ezt a kormáypropaganda kívánja elhitetni. Ahogy olvasom a hozzászólásaidat veled vagy elhitették minden maszlagukat, vagy pont azért küldtek ide hogy nyomd a propagandájukat - én mondjuk erre tippelnék, nem lenne meglepô, ki vannak osztva a szerepek. :) Amúgy pedig az EU mi (is) vagyunk, nem értem a rákényszerítôs dumát, mintha az EU egy fölöttünk álló hatalom lenne. Ki kell lépni a francba ha semmi sem tetszik és csak a bomlasztás/rombolás az érdek, persze akkor a pénzesô elállna és ugye azt azért nem akarjátok.
nyanya001
@mekkelek: Vannak jó páran, a szemináriumi anyagot nyomják folyamatosan !
Anna Mária
@mekkelek: Ez az Orbán-féle röhejes EU-ellenes "szabadságharc" már tényleg az ember könyökén jön ki.
mekkelek
@nyanya001: igen, tankönyvbe illô profilt kreáltak nekik, a kormánypropagandát visszhangozzák lelkesen, és ezért fizetik is ôket a mi pénzünkbôl... Nekem nagyon úgy szaglik a dolog ezzel a jónevelt úriemberként pózoló nickkkel. :)
hemami
@m.macskosz: Köszönöm a kiegészítést, már én is rájöttem, utólag, hogy miért volt úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.