A kormányhoz közelálló Napi Gazdaság levédette a Magyar Idők nevet. Nem új terméket indítanak, hanem a Napi Gazdaságot keresztelik át szeptemberben – tudta meg az mmnonline.hu.

Az értesülést a Napi Gazdaság főszerkesztője, Csermely Péter is megerősítette az oldalnak. Arra, hogy miért pont ezt a nevet választották, a főszerkesztő  csak annyit mondott:

Mert ez a név tetszett nekünk.

A Magyar Idők már szerepel is az NMHH nyilvántartásában. Ebbe az adatbázisba kell bejelenteni valamennyi sajtóterméket még az indulás előtt.

A kiadó online és print kiadványként is regisztráltatta ezt a nevet. Lefoglalták a kapcsolódó internetes címeket is, így a kiadó tulajdona lett a magyaridok.eu és a magyaridok.hu, valamint a magyaridok.com is – írta az mmonline.hu.

A Napi Gazdaság azután lett gazdasági lapból a kormány szócsöve, hogy kirobbant az Orbán-Simicska háború, amivel a Fidesz elvesztette a Magyar Nemzetet, a Hír TV-t és a Lánchíd Rádiót.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
A "Nyali Gazdasegg" találóbb lett volna!
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Meddig lesz ez a lap a kedvenc?
Míg össze nem veszik Orbán úr evvel a gazdasági guruval ki vezeti ezt a lapot,vagy tulajdonossal?
silber13
@VasiMu: Nem, téged itt szelíen csak at Istn Marhájának nevezünk! A keményebb vonal hülye hungarofób senkiházinak és más egyebeknek titrulál téged!
silber13
@VasiMu: 21:17: Miféle románokról csaholsz itt? Ha nem tudnád, itt magyarok laknak, élnek, ami rád és a hasonlókról nem mondható el!
silber13
@VasiMu: Mellesleg, kedvencem egy román nagyság, idekörmölöm a nevét, bár értelmi szintedet látva nem sok reményem van, hogy valaha is tiszteljed és elismerjed! G. Enescu a neve, ha mond ez neked valamit, te hungarista scarabeus!
nyanya001
@silber13: Inkább hernyó, az jobban illik rá ! :)
silber13
@Mézike: Nem az, egy egyszerű degenerált hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.