A VS.hu két, egymástól független forrásból is úgy tudja, hogy Pálffy István ősztől dublini nagykövet lesz.

A lap azt írja, a múlt hétvégi tusnádfürdői találkozó programjában már „Pálffy István kijelölt nagykövet, Magyarország Nagykövetsége, Dublin” megnevezéssel szerepelt az egykori tévés műsorvezető és parlamenti képviselő.

Pálffy István csak annyit a hírportálnak, hogy „semmilyen formában nem szeretné kommentálni” kinevezését. Megkeresték a Külügyminisztériumot is az ügyben, onnan pedig még semmilyen választ nem kaptak.

Pálffy István a TV2-ben, majd a köztévében volt híradós műsorvezető. 2010-ben listáról jutott be a parlamentbe, a KDNP képviselője lett, valamint a kulturális és sajtóbizottság alelnöki tisztét látta el. 2010 után felmerült, hogy a Nemzeti Színház kommunikációs igazgatója lesz, de ezt a képviselő cáfolta. 2014 novemberétől az MTVA nemzetközi kapcsolataiért felelős tanácsadóként dolgozik.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Pálffy beperelte Novák Elődöt, mert az Piálfynak hívta és azt állította róla, hogy bűzlött az alkoholtól "munkaidőben". (mondjuk hogy miért lehet alkoholt kapni a Parlament büféjében, az rejtély)
Nem találom, hogy mi lett a sztori vége, pedig júniusra ígértek ítéletet.

Mindenesetre Pálffyt bornagykövetnek alkalmasnak tartom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.