Újra kellett éleszteni egy 30 év körüli nőt Zamárdiban hétfőn kora délután.

A szlovák nőt a fürdőzők hozták ki a Balatonból, és megkezdték az újraélesztését, amelyet a Zamárdi Vízimentő Egyesület ügyeletes orvosa folytatott – derül ki a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hétfői közleményéből.

Mire a helyszínre ért Tihanyból a Rupert Sürgősségi mentőhajó, addigra a nő keringése helyreállt, vérnyomása normális értéket mutatott és volt légzése. Végül mentőautó vitte kórházba. Azt nem tudni, a nő mennyi ideig lehetett a víz alatt, de férje szerint megtalálása előtt körülbelül 10 perccel ment el úszni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szóval egyedül indult fürödni... Pedig a rádió, tévé, internet, újságok tavasz végétől megállás nélkül szajkózzák többek között azt: soha senki ne menjen teljesen egyedül a vízbe, mindig legyenek legalább ketten, mert ha valaki egymaga megy be, és nincs mellette egy másik ember, aki célirányosan őrá figyel, akkor előfordulhat, hogy akár tömegben sem lesz senki, aki észrevenné, ha esetleg baj van (váratlan görcs, rosszullét, akármi), és tragédia lehet a fürdésből. Hála Istennek, hogy őt még meg tudták menteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.