Hajós András a Heti Válasznak adott interjút, amiben egyrészt az Éden Hotel körül kialakult botrányról, másrészt a bevándorlókról beszélt.

A TV2-vel és az Éden Hotellel és a legendás jelenet kapcsán azt mondta, elvesztette a bizalmát a szerkesztőkben. Neki mindig azt tanították, elsősorban tévéműsort kell csinálni, szerinte viszont neki nem feltétlenül.

Mint említette, aki egyszer ilyen ügybe keveredik, hogy hihetné el később, hogy a gyerekekkel kapcsolatban majd jól dönt – olvasható a Heti Válaszban.

A menekültekkel kapcsolatos kérdésre rátérve kifejtette:

„Szerintem Orbán Viktor kitűnő érzékkel látott meg egy problémát – általában jó szeme van – még ha sokszor azzal vádolom én is, hogy cinikusan belpolitikai válaszokat ad. Úgy vélem, a kerítés nem megoldás, de ha jelzés a tisztelt keresztény Európának – amely volt szíves gyarmatosítani a fél világot és kulturákat eltiporni, embermilliókat kiirtani, majd rabszolgák leszármazottaival végeztetni a piszkos munkát –, hogy nem fogjuk ezt csak mi a periférián megoldani helyettük, akkor lehet, hogy helyes kommunikációs döntés."

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Hajós is oda csapódik állandóan ahol valamire számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@mtsl: Neked ugyanezt kívánom százszor remélem elég lesz!Mi van propeller ennek az idiótának a hozzászólása nem tűnik fel!
interceptor
A sokunk által kedvelt Hajós(kapitányunk) úgy látszik más vizekre evez... Ha egyszer változott a széljárás,akkor ahhoz neki is alkalmazkodnia kell.
vukkocska
@lajospapa: Az utolsó bekezdés tökéletes. Kellett az eltereléshez, a rohamosan veszített népszerűség pótlásához. Ez utóbbi nem jött be, ugyan úgy 22 %-on vannak. Jó látni a fenti bejegyzések jelentős részéből - még ha némelyik elég ordenáré -, hogy nem veszett ki még az emberekből a jó érzés, az empátia és a szolidaritás.
human
Attól tartok, hogy Orbán jólsikerült meglátásai egy Finkelsteinnek, egy Birnbaumnak és egy Habonynak köszönhetők, ami az adófizetők súlyos milliárdjaiba kerülnek.
444.hu/2015/05/16/havasi-bertalan-orban-csak-beszelgetni-szokott-finkelsteinnel/
eugen4402
@Tényfeltáró: Nem is vitatom, csak azért figyelmeztettem a B. Címet, ha Ő óriási vehemenciával ostorozza mások hsz.-át, akkor próbáljon hibátlanul fogalmazni...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.