A Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz fordult a Közgép, miután 3 évre kizárták a közbeszerzésekből. Simicska Lajosék célja, hogy elérje az eltiltó közigazgatási határozat végrehajtásának felfüggesztését – írta VG.hu.

Emellett a vállalkozás elsőfokú bírósághoz is fordult, hogy vizsgálja felül a korábbi közigazgatási határozatot, és semmisítse meg azt, mert megalapozatlannak, jogsértőnek találja – írta a lap.

A határozat elég nagy pofon a Közgépnek, hiszen nemcsak, hogy nem pályázhat új közbeszerzésekre, de a már folyamatban lévőktől is elesik.

Az újság azt is hozzátette: nehéz lenne megbecsülni, hogy mikorra születhet döntés a Közgép beadványa kapcsán, de akár már augusztusban – ideiglenes intézkedésként – felfüggeszthetnék a közigazgatási határozat végrehajtását, ami újra megnyitná a lehetőséget a Közgép pályázati szereplése előtt.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Miért is tiltották ki Simicskát? Mert 30%-al kevesebbért végzett volna munkát Orbánnak, mint korábban. Szerintem meg ebből jól látható, hogy 30%-át lopják el a közpénznek egy-egy beruházás alkalmával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@soljanka: Amit hallottam a hétvégén az alapján a 30% tényleg a minimum :(
human
@verőce21: Egyet értek veled. Én sem gondolom, hogy 100% tisztességes jobb oldali konzervatív oldal létezhet, ahogy más oldal sem. De legalább legyen már egy működő féke a kormánynak, ami visszaszorítja a korrupciót egy a gazdaságot még nem torzító szintre. Egy ilyen jobb oldali kormány miért lenne libbant, ahogy te állítod?
vukkocska
@human: ne várjál olyantól választ, aki maga sem tudja, mit beszél/ír. Ezért ír mindig egyformát, hogy el ne tévessze.
verőce21
@human: (10:18) A baloldaliakra írtam, hogy libbant idióták, te értelmetlen!
(Magadból indulj ki.)
human
@verőce21: Tanulj már meg olvasni!!!
Ezt írtam: "Ne én találjam már ki. Szedjék össze a tisztességes jobboldaliakat. Ha meg nem tudnak ilyet, akkor marad a fideszes újmagyar elitképző. "
Erre te ezt válaszoltad: "@human: (14:32) Ne legyél már naiv! Azt hiszed, hogy miután az egyház 45-50 év szünet után újra visszaszerezte 1000 éves uralmát, olyan könnyen visszaadja a libbantaknak? "
Még oda is írtad, hogy a 14:32-es hozzászólásomra válaszoltál. Csodálkoztam is, hogy mikor új jobboldali kormányról írok, te libbantozással válaszolsz, mikor nem is írtam bal oldalról.
verőce21
@human: Ezen még elbányászkodhatsz.
Jó szerencsét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.