Péntek délben feltörtek egy mentőautót Budapest XXIII. kerületében, írta a Hvg.hu.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy idős férfit próbáltak újraéleszteni a lakásában, azonban negyven percnyi küzdelem után nem sikerült megmenteni az életét.

A mentők az autóhoz visszaérve vették észre, hogy a jármű ajtaját felfeszítették, és ellopták a GPS-t. A kár néhány tízezer forint, de a helyszínelés idejére kivonták az autót a forgalomból, a műszer pótlására pedig nincs lehetőség, írta a lap.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Van nekünk elég bajunk a saját "menekültjeinkkel"!
mate03
@magyarbakancs:! Pedig Pintér Sándor,2010-ben megígérte, hogy 3-hónap alatt rendet tesz az ország közbiztonságában!? Csak úgy érdeklődnék,hol van ebben a kibaszott országban közbiztonság!?
magyarbakancs
@mate03: "Csak úgy érdeklődnék,hol van ebben a kibaszott országban közbiztonság!?"
Sehol csak nagy városban tudnak némely rendet teremteni.
Vidéki falvakban főleg ahol cigányok laknak ott a lopás ,rablás mindennapos.
Látom ahol élek nem mertnek elmenni házaspárok vásárolni együtt a közeli nagyvárosba ,mert félnek,hogy kirabolják őket mire haza érnek.
358 felönt cigány lakik ott ahol lakom abból 7 dolgoznak rendes hivatalos 8 órában.
A többi meg üzletel,seftel,lopásból él.
enslaved
@Mirabilis: Olyan nincs, hogy ha valaki rá van szorulva, akkor joga van lopni meg betörni. Már nem a szocialisták vannak kormányon, amikor a megélhetési bűnözés megengedett volt.
enslaved
@Mirabilis: Ha mindenki lopna, aki rákényszerülne, akkor hova jutnánk? A megélhetési bűnözés meg igenis visszaszorult az utóbbi időben, szerencsére már a csalás sem olyan egyszerű, mint amikor még nem voltak az online pénztárgépek. Persze a normális az lett volna, ha ezeket baráti áron adták volna a vállalkozóknak, de ez már egy másik történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.