Egy nap alatt azonosították és elfogták a soroksári rendőrök azt a férfit, aki pénteken ellopta a GPS-t egy leparkolt mentőből a XXIII. kerületi Tájkép utcában – írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 7-én egy Budapest XXIII., Tájkép utcai ház elé leparkolt mentőautóból egy – akkor még ismeretlen – férfi eltulajdonított egy GPS készüléket. Az esetet egy hölgy a szomszéd házból észlelte és kérdőre vonta az elkövetőt, aki elmenekült a helyszínről.

A mentőegység az ellátást követően a gépkocsihoz érve értesült a történtekről és bejelentést tettek a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai rövid időn belül megállapították a gyanúsított személyazonosságát.

A soroksári nyomozók 2015. augusztus 8-án 9 óra körüli időben XXIII. kerületi lakcímén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Tamást, akit a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak, majd kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A 28 éves férfival szemben a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Legalább 100 évet neki, nem hivatkozhat arra se hogy nem tudta mit csinál, nagyon is tudta, és mivel a mentők kocsiját rongálta ez a pacák egy nagy szaralak lehet)))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másik
Lámpavasra vele!

Ha lopásvétsége,nem kap mást, mint egy ejnye-bejnye-t 1 évre felfüggesztve.
justhpeter
Igen súlyos büntetésre szavazok, enyhítő körülmény és bármiféle kedvezmény nélkül.
wagabund
Azt fogja mondani a tisztelt bíróságon, hogy csak meg akarta nézni, ő hol lakik, mert ilyen készüléke még nem volt...hiába kérlelte anyukáját.. éppen vissza akarta vinni, de látta, hgy a mentősök elmentek...nem volt mit tenni, várt...egyszercsak jöttek azok a csúnya rendőrök...
A bíró szeme könnybe lábad, majd próbára bocsájtja a kis kiváncsi rosszcsontot...
julius68
Na az ilyen esetekre hozhatnának szigorú törvényt ezek a fasszopók, nem a buzi kerítésükre.
mate03
@Horizont:! Remek voltál! Köszönöm!
joopapa
@wagabund: Na én adnék neki egy olyan készüléket azt kidobnám a dzsungel közepére! És csak annyit kérdeznék: Hé paraszt melyik út megy Budára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.