Már nemcsak az egészsége, hanem a rendőrségi vizsgálat miatt is izgulhat a motorbalesetet szenvedett színész. Arról is faggatták: fékezés nélkül vágódott-e bele az előtte kanyarodó autóba – írja a Bors.

Rékasi Károly másfél hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet a XXII. kerületben, a Háros és Gyönyszem utca sarkán. A színész egy autót szeretett volna megelőzni, amikor az balra fordult, és összeütközött a motorral.

Kihallgatta a rendőrség Rékasi Károlyt

Rékasi Károly fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, megoperálták. Három héttel később hagyhatta csak el a kórházat. A baleset pontos részleteire azóta sem emlékszik, ennek ellenére a rendőrség kihallgatta tanúként a baleset pontos rekonstruálása érdekében.

Amennyiben a sofőr időben jelezte kanyarodási szándékát, a színész feltehetően vétkes lesz a balesetben. A motor féknyoma vagy annak hiánya akár a színész „vesztét” is okozhatja a nyomozás során. A felelősség megállapítása további vizsgálatokat igényel, és ebben nagy szerepe lehet a helyszíni szemlének, az ennek során készített fényképeknek, írja a lap.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kezdődik a ,,szerecsen mosdatás,,)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A lényeg a ,,színész,, már kinézte az új motorját)))))))))))) Honnan olyan biztos benne hogy marad a jogsija???
Erre gondoltam a ,,szerecsen mosdatás,, alatt))))))))))))
egyember
@verőce21: Ez vicc, vagy komoly?
(viccnek nagyon durva lenne)
verőce21
@egyember: Két BMW-ből, vagy Mercedesből egy nem indexel soha, akármerre kanyarodik. Mintha nem lenne bennük index. Vagy csak költségkímélésből már nem futja beléjük?
egyember
@verőce21: Nem költségkímélés. Egyszerűen nincs rá szükség.
Nekik mindenhol, mindig elsőbbségük van.
ezusthaju
Teljese mindegy, ha már szabályosan megkezdte az előzést az előte lévő még az irányjelzőt se tehetten volna ki. Nem lesz egyszerű a bizonyítás. Magyarországon a közlekedés élet-halál küzdelem. Mindenki mindenkit le akar gyűrni. A sok tahó itt éli ki a napi kudarcait.
verőce21
@ezusthaju: Hacsak nem útkereszteződésben előzött, mert ott meg sem kezdhette volna az előzést.
Egyébként alapvetően igaz amit írsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.