1,3 milliárd forintért vásárolta meg egy Brit Virgin-szigetekre bejegyzett offshore-cégtől a Mátyás király út 44. szám alatti villát az MNB egyik, már Matolcsy György elnöksége idején létrehozott alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány – írja a Magyar Nemzet.

A lap cikkéből kiderül, hogy az alapítvány tájékoztatása szerint a budai Várban, az Úri utca 72. szám alatti épületet is megvették bruttó egymilliárd forintért.

Az MNB a hazai közgazdasági képzés előmozdítására öt Pallas Athéné alapítványt hozott létre, amelyekbe első körben mintegy 160 milliárdot helyezett. Ettől függetlenül 90 milliárd forint értékben ingatlanvásárlási és -felújítási programot is indítottak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es milyen erdekes: nagy valoszinuseggel azt a 90 milliardot is majd a most megvasarolt nagyerteku ingatlanok felujitasara fogjak kolteni!

Mar izgultam, hogy eltolcsy beteg lett, hiszen a mult heten nem koltott egy milliardot sem... Nem... De most behozta...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@verum: Meg azon a penzen, amit csodazongorara, festmenyekre, belvarosi ingatlanokra tapsolt el ez a hibbantagyu kuszaszemu, abbol meg az ehezo gyerekek problemajat lehetett volna megoldani. De az alkereszteny , ajtatos mano-kinezetu vezetesben annyi a szegenyekkel valo szolidaritas, mint mackosajtban a brummogas...:o(((
karma1
@nyanya001: Te Draga Nyanyam! Nem szeretnek soha sem az ellenseged lenni, mert Te azt is bebizonyitanad, hogy en 3 eves korombanmeghuztam a homokozoban a Juliska copfjat...Ahogy elnezem, Neked meg fenykeped is lenne az esetrol...:o)))

Szoval a csuti torpe nincs tisztaban azzal, hogy az internet (meg a gugli) az NEM az o baratja, mert az bizony nem felejt!...:o)))
Koszi a linket...:o))
nyanya001
@dömdödöm: Mert újabb milliárdot lehet rákölteni amiből vissza lehet osztani !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.