Két spanyolé volt a mikrobusz, amelybe a kutyákat órákra bezárták. Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség két spanyol állampolgár, a 22 éves S.D.F.E. ésa 25 éves A.B.R. ellen – közölte honlapján a rendőrség.

A zuglói járőrök vasárnap 16 órakor a városligeti Olof Palme sétányon egy mikrobuszra lettek figyelmesek, amelybe két keverék kutya volt bezárva. A kutyák gazdája ugyan az ablakokat résnyire nyitva hagyta, azonban a két állat az utastérben uralkodó forróságtól láthatóan életveszély közeli állapotban volt.

A két intézkedő rendőrnő késlekedés nélkül vizet hozott a kutyáknak, a résen keresztül megitatták őket, majd értesítették az állatmentőket.

Mivel a kutyák gazdáját első körben nem sikerült megtalálni, és egy, a közelben dolgozó hölgy elmondása szerint a kutyák már dél óta az autóban voltak, a rendőrök az ablakot betörték, az állatmentők pedig biztonságosan kiemelték őket a kocsiból, és azonnal megkezdték szakszerű ellátásukat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Semmiben sem különböznek a mi elmebetegjeinktől, akik gyermeket, kutyát hagynak a kocsiban. Úgy oldanám meg a problémát, hogy őket is bezárnám annyi időre a kocsiba, amennyire ők tették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@vukkocska: - valahol külföldön csináltak egy kísérletet ezzel kapcsolatban. Száz dollár volt a tét, hogy tíz percig bírják ki a zár, tűző napon levő kocsiban.
Senki nem bírta addig, a rekord, amit egyetlen egy valaki ért el, hét perc volt!
Fradigege
Jó kis nyaralás. Spanyolország nem éppen Északi-sarkörön fekszik. Ott nem hallottak a +50-ban ne hagyj senkit a kocsiba zárva??? Pont ezek ne ismernék a hőguta fortélyos szellemét? Betört ablak, állatkínzás, I love BP!
Desischado
@verum: A szivemből beszélsz! Azt a nyomorult némbert is bezárnám a két akasztófára való spanyollal együtt! És a kutyákat nyomban elvenném! Hála az égnek, hogy a kuytusok megmenekültek! De könyörgöm, ennyire hülyék, vagy gonoszok az embernek nevezett lények?!
kkalman
@Desischado: ma, 00:05 Sajnos igen. Sokan azt hiszik, hogy a résnyire lehúzott ablakkal mindent megoldanak, és órákra otthagyják a gyereket, kutyát, macskát a kocsiban, ahol akár 60 fok is lehet a tűzőnapon. Tanulni csak akkor tanulnának, ha őket is bezárná valaki a kocsiba, és ott "felejtené" a tűző napon.
Desischado
@kkalman: Pontosan ezt tenném ezekkel a férgekkel!
zsu08321
Ezzel mind egyetértek, de kellene egy kultúrált kutyamegőrző a Budapesten túristáskodó hazai és külföldi állampolgárok házikedvenceinek, mert sok helyre nem vihetik be magukkal..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.