Kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki a lakásában termesztett kannabisznövényt – közölte kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Kannabiszt termesztett egy nagykanizsai férfi a lakásában

Fotó: police.hu

Az egyik nagykanizsai körzeti megbízott idősek lakásait kereste fel, hogy bűnmegelőzéssel kapcsolatos tájékoztatást adjon számukra, amikor az éppen meglátogatott lakóház egyik lakásánál furcsa szagra figyelt fel. A lakásban házkutatást tartottak, amelynek során 46 tő, különböző fejlettségű kannabisznövényt, valamint befőttes üvegekben és egy papírdobozban szárított kannabisztörmeléket találtak.

Kannabiszt termesztett egy nagykanizsai férfi a lakásában

Fotó: police.hu

A nyomozók átvizsgálták a férfi másik lakását is, ahol további 11 tő kannabiszra bukkantak.

A rendőrök a kifejlett növényeket, a palántákat, a törmeléket valamint a termesztéshez szükséges eszközöket lefoglalták. A 42 éves férfit – aki elismerte a bűncselekményt – őrizetbe vették, illetve kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak ellene.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A Zakai-Dombság,de Somogy lankáin is kiválóan termelhető egy sor gyógyító hatóanyaggal megáldott növény.Gyerekkoeunkban öreganyánk minél jobban irtotta annál jobban tört föl-mire orvos nagyapánk morcosan megjegyezte-minek minden szál gazban ellenséget keresni.A természetbe bele kell illeszkedni,és élvezni minden ajándékba kapott pillanatot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.