Első gyilkossága után pszichiáterhez fordult az az ápoló, aki megfojtott egy magatehetetlen idős asszonyt a Kamaraerdei Idősek Otthonában – írja a Blikk.

A lap úgy tudja: a 33 éves férfi akár el is titkolhatta volna a gyilkosságot, mert senkinek nem tűnt fel, hogy a nőt megölték, mindenki azt hitte, természetes halállal halt meg. Ráadásul I. Tamást az egyik legjobb és legkedvesebb ápolónak ismerték, így senki nem is gyanakodott volna rá.

A gyilkosság után a férfit egyre betegesebb gondolatok gyötörték, végül ő maga fordult pszichiáterhez, akinek bevallotta a gyilkosságot és arról is beszélt, hogy az otthon több lakójával is végezni akar. Az orvos ezután értesítette a rendőrséget.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
Félelmében kinyírhatta volna magát...
Dr. Felipe
Elképesztő hogy senki nem ellenőrzi ezeket a pszichopata "ápolókat".
Feraj49
Miért is nincs ilyen és hasonló munkahelyen /ahol emberekkel foglalkoznak,vagy kapcsolatba kerül velük /pszichológiai alkalmassági vizsgálat?
csa-csa
@Tibor43: az első gyilkos gondolat után!
majd most kényszergyogyó jön, ahelyett hogy kinyírnák hogy véletlenül se gyilkolhasson többé!! rossz az a törvény miszerint beteg elmeállapot miatt nem lehet ezeket elítélni bármit is csinálnak! eleve kár volt ilyen törvényt hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.