A vihar és a heves esőzés következtében a fővárosban a késő esti órákban több aluljáróban áll a víz, a pesti oldalon több városrészben áramszünet van.

Egy férfi áll elakadt autója tetején a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél 2015. augusztus 17-én. Egy óra alatt több eső esett a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag.
MTI Fotó: Bruzák NoémiEgy férfi áll elakadt autója tetején a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél 2015. augusztus 17-én. Egy óra alatt több eső esett a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag.
Egy kerékpáros közlekedik a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél 2015. augusztus 17-én.
MTI Fotó: Bruzák NoémiEgy kerékpáros közlekedik a vízzel elöntött XIII. kerületi Béke térnél 2015. augusztus 17-én.
Vízben elkadt gépjármű Budapesten, a VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt 2015. augusztus 17-én.
MTI Fotó: Bruzák NoémiVízben elkadt gépjármű Budapesten, a VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt 2015. augusztus 17-én.
Vízzel elöntött autó Budapesten, a VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt 2015. augusztus 17-én.
MTI Fotó: Bruzák NoémiVízzel elöntött autó Budapesten, a VI. kerületi Dózsa György út - Podmaniczky utca kereszteződésében a vasúti feluljáró alatt 2015. augusztus 17-én.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Készül Pest a ,,vizes világbajnokságra,, csak tovább sarlós a megkezdett úton, ilyen xarházi főpolgi még úgy se volt Pesten))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@papa.49: Érdekes . Ha szoci polgármester lenne, szoci vezetéssel a fidesz már rég megtalálta volna a felelősöket az özönvíz miatt.
papa.49
@Mézike: Tudod ez nekem pont azért érdekes mert sok évig bent laktam a mai Lipótvárosban, így bőven van emlékem a régen történt dolgokról, voltak évek mikor sok eső esett, volt mikor a villamos se járt I2) , de olyan hogy a XIII. ker. Béketéren tengelyig ér a víz NEM VOLT)))))))
Yoda69
Nem artana karban tartani a csatorne rendszert es akkor ez nem tortenik meg. Csak hat a rezsicsokkentes elvitte a keretet.
Jozefina
Sehol nem látni Tarlóst egy vödörrel, vagy lapáttal!!?? Remélhetőleg elvitte az ár??!!
Yoda69
@Jozefina: Nyaral a Bahamakon. Gondolom kozpen,bol, ahogy az a fideSSeseknel dukal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.