Nem aratott osztatlan sikert Boross Péter mai, Magyar Hírlapnak adott interjúja, melyben a menekültek "eltérő bőrszínét" és "genetikai adottságait" hangsúlyozta. Például a DK szerint Boross a "náci fajelmélet hirdetésével" méltatlanná vált mindenfajta állami pozícióra és juttatásra.

Boross szégyenletes szavaival nem csak a nácizmus ideológusaival, hanem a magyar szélsőjobb "fehér Magyarországot" skandáló kopasz verőlegényeivel is közösséget vállalt. Amikor Európában legutóbb bőrszín és származás alapján ítéltek meg embereket és genetikai alsóbbrendűségről beszéltek, az a történelem legsötétebb korszakához, a világ legnagyobb népirtásához vezetett. A magyar jobboldal láthatóan nincs tisztában gátlástalan gyűlöletpolitikájának következményeivel. Boross bizonyára egyetért a más bőrszínű emberekre vadászó jobbikos szabadcsapatokkal is, megtalálva a kormány és a szélsőjobb szégyenletes közös nevezőjét, a fajelméletet

- fejtette ki a párt közleményében.

A DK kezdeményezi, hogy érdemtelenség címén fosszák meg Boross Pétert minden jelenlegi állami pozíciójától és volt miniszterelnöksége miatt kapott juttatásától.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Bár megtörténne, és a többi volt és jelenleg is uralkodó féreggel is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@vizinyuszi: Mármint e szigetek kezdeti benépesedésére gondolsz?
Zsoel
@JAJMÁR: "vagy idomul a populáció a változásokhoz, vagy továbbáll a neki megfelelő élőhelyet keresve" De nem tud csak úgy továbbállni. Arról beszéltem, hogy ez a természetben nem működik. Kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a belakni szánt élőhelyen azok az ökológiai fülkék, az úgynevezett niche-ek, amelyeket az invazív fajok a saját korábbi élőhelyen betöltöttek, az új területen üresek, illetve valami miatt kiürültek, tehát nem áll fenn táplálékkonkurencia. Európa viszont egyelőre nem üres, és a lakosságnak - jogosan - esze ágában sincs feladnia a viszonylagos jólétet olyan emberek kedvéért, akik ezért a jólétért a kisujjukat se mozdították meg. És alighanem változni sem akar. Én legalábbis teljesen jól érzem magam fehér emberekkel körülvéve, nem vágyom magam körül multikultira. (Egyébként ezt értettem "egyenkatyvasz" alatt, ami akkor következne be, ha Európa benépesülne feketékkel, sárgákkal stb., és ezek elkezdenének egymás között szaporodni.) Az általad említett elpuhányosodás ugyan igaz, de véleményem szerint ez nem irreverzibilis állapot: nem evolúciós hozadék, csak egyszerű elkényelmesedés. 50-60 évvel ezelőtt felmenőink idejében még keményen dolgoztak (kézi erővel) az emberek, főleg vidéken, 70 éve még háborúztak, szóval szó sincs itt arról, hogy elkorcsosultunk volna, csak az utóbbi 2-3 nemzedék megszokta a kényelmes életet. De ha azt látja, hogy ez veszélybe kerül, arra nem az lesz a reakciója, hogy gyertek, ázsiaiak, afrikaiak, frissítsétek fel a génkészletünket, hanem az, aminek az előszelét itt-ott már érezhetjük: először csak tiltakozni, aztán védekezni fog a beözönlés ellen, végül kitámad. Szerintem ezt nem kéne megvárni... De azzal, hogy lenácizzák az igazságot kimondókat, szélsőjobboldalinak nevezik a bevándorlók ellen tüntető, hazájukat féltő embereket (lásd: heidenaui események), megpróbálják rászorítani a fedőt a zubogó, háborgó fazékra. Az meg csak arra jó, hogy bár késleltesse, de nagyobbá tegye a robbanást.
vizinyuszi
@Zsoel: Nem, hanem az ott kialakult életre.
JAJMÁR
@Zsoel: 13:31 Ugyan, miből gondolod, hogy tudod az "igazságot" ? Inkább csak tudni véled, nem?
Addig lesz "lenácizás", amíg lesznek nációk és olyan tagjai ezeknek, akik a másik nációt lenézik!
Szerintem vannak olyan törvényszerűségek, amelyekről azt hiszi az ember, hogy ő ura ezeknek, de nem az, nem tudja uralni. Nem hiszem, hogy tudnánk uralni pl. ezt a helyzetet, a népvándorlást. Lehet azt képzelni, hogy az ember idézte elő és meg is tudja állítani, de valójában majd lecseng magától valahogy. Nem véletlenül van időnként népvándorlás.

A "fehér" ember nincs, az uccsó Hitler volt, amelyik ki akarta tenyészteni az árjákat. Hála Istennek, nem sikerült neki se. A legkevertebb nagyrassz az europid. Amióta a földrészek órák alatt elérhetők és átjárhatók és el is éri és be is járja az ember a Föld minden pontját, ez a félelem, ami most jelentkezik, értelmetlen. Az ember elkerülhetetlenül keveredik.
Hazájukat féltő emberek éppen ezzel az oktalan félelemmel és gyűlölettel ártanak. Ha meg akarja őrizni egy nép a maga kultúráját, akkor először tegye magáévá, ismerje, használja és éljen vele. Csak hát maga a felfogás, amellyel egyes emberek viseltetnek a menekültekről, szembemegy a védendő kultúrával. Paradoxon!
De nem errefelé akartam most vinni a beszélgetést, csupán továbbgondoltam az evolúciós felvetésedet, mert mindennek megvan a magasabb oka és következménye.
Szóval, lehet, hogy ebbe beletrafáltál, még ha meg is akarod nekem magyarázni, hogy ez mégsem, nem az evolúció... de hát ki tudja? :)))
Zsoel
@JAJMÁR: Jó is lenne, ha tudnám, mi az igazság. De sajnos nem tudom, szóval ilyesmit biztosan nem gondolok.
Szeretném rövidre zárni ezt a vitát, úgyhogy nyíltan megmondom, mi az, amit viszont valóban gondolok: az, hogy ne jöjjön ide több ázsiai és afrikai gazdasági kalandor, és aki itt van, az is elhúzzon innét - nem érdekel, hova, de innen el. Nézd meg a híreket: az embereknek nemcsak idehaza, de az egész kontinensen mindenhol fogytán van a türelmük, és akár biológiai, akár kulturális alapon, de ez az nem működő multikulti együttélősdi rövidesen nagyon csúnya konfliktusokhoz fog vezetni Európa-szerte. Én pedig úgy a migránsok, mint az őslakosság érdekében nem szeretném, ha a kontinens vezetői megvárnák, amíg ez bekövetkezik. Jó lenne, ha úgy lenne, ahogy te elképzeled, de ez a most beáramló embertömeg egyszerűen nem alkalmas arra, hogy minket bármilyen módon pozitív irányba "ötvözzön", csak a saját szintjükre fognak lehúzni, ha itt megtelepszenek.
verőce21
Ha a DK kezdeményezi is, hogy "érdemtelenség címén fosszák meg Boross Pétert minden jelenlegi állami pozíciójától és volt miniszterelnöksége miatt kapott juttatásától" - akkor se tetszik, hogy a kontinensre jönnek a feketék, mert semmi olyan értékük nincs, ami előre vinné az életünket. Ellenben sok negatív van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.