Több mint 2300 embert foglalkoztattak vissza közmunkásként az elmúlt másfél évben, ez derült ki a Belügyminisztérium adataiból, amelyeket az LMP kért ki.

Az ellenzéki párt szerint még ennél is többen lehetnek azok, akik így jártak, vagyis felmondtak nekik, majd ugyanarra a munkára közmunkásként vették vissza őket – hangzott el az RTL Klub Híradójában.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A riportban szereplő szerencsétlen emberben még volt annyi tartás, hogy nemet mondjon erre az aljas fideszes húzásra. Aztán gondolom elmagyarázták neki, hogy ha nem megy el rabszolgának, akkor el is kaparhatja magát. Ezzel szemben BP-en egy alpolgit elbocsátottak, sokmilliós végkielégítést kapott, majd újra alkalmazták. Látjátok a kontrasztot? Nyamvadt tetű banda a fidesz azokkal együtt akik ennek tapsolnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Toby: A népszavazás eredménye olyan, amilyen előre el van tervezve. De még az is ráfogható, hogy nem volt érvényes. A nép közül hánynak van belelátása a végső eredménybe?
Toby
@Eriksson: Látod, ezért egy nagy agrárvakítás az egész NER ( Nem Egyezkedünk Róla) is !
Mobil123
@enslaved: Hogy megint mennyi marhaságot írtál össze!! Versenyfszárát nem kell összekeverni az állami ill önkotmányzati tulajdonban levő cégekkel!! Ne keverd össze a cerlux kft-t megrendeléseit a közterületek gondozásával, útfelújítássa stb.
kamazuka
A kérdés így szól.

Hogyan ,mi módon lehetséges,hogy elbocsájtva,közmunkásként foglalkoztatva,úgy keress,mint elbocsájtásod előtt,plusz a közmunkabéred?
1magyar
Úgy kellett volna kezdeni itt is, hogy először akik kitalálták és alkalmazzák a törvényt, elküldeni közmunkára, ill. aktív korúak támogatására havi 22 ezerért utána tapasztalatból tudnának törvényt hozni!!!
kukac50
Azokat a cégeket, vállalkozókat nagyon megbüntetném akik azért küldik el,hogy közmunkásként vissza foglalkoztasson valakit!Közmunkásként való alkalmazás esetén kevesebb járulékot adót fizet amivel sok pénzt meg tud spórolni. A NAV erre nem figyel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.