Saját nevével nem meri vállalni véleménynek álcázott sunyi mocskolódását. Él Budapesten egy doktornő, Mogyorósi Judit, aki már hatodik hete minden szabadidejét arra áldozza, hogy enyhítse a menekültek szenvedéseit, és akit tud, meggyógyítson. Teszi mindezt a Keleti-pályaudvar aluljárójában, a fal tövében, a földön ülve, mert annyi segítséget nem kap a magyar államtól, hogy legalább egy asztalt és két széket odaszállítsanak valamelyik minisztérium leselejtezett bútoraiból. Az embe elolvassa a cikk után következő kommenteket, és hányingere támad.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoban csak remelni lehet: nem sullyedt meg le ennyire az atlag magyar...:o((Koszonet a doktornonek, aki nem felejtette el az eskujet...
papa.49
@karma1: Hála Isten vannak még ilyen honfitársaink is, nem csak akik acsarkodnak, segítenek amit tudnak, és nem várnak kitüntetést, köszönetet az államtól!!!
papa.49
@justhpeter: Csak meg ne hurcolják azért mert segít))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.