Szita Károly az "arany bula" poént is elsütötte. A megyeszékhely központi ünnepségén Szita Károly polgármester mondott beszédet, amelybe némi ünneprontás is szorult, hiszen Szent István nagy ellenfelének, Koppánynak is áldozott nem kevés tisztelettel: „Mi, Szent István és Koppány örökösei ezer év után üzenhetjük az egykor volt magyaroknak: a hazát megtartottuk, tovább építettük…”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@kakaósbögre: Elég egy icipici is, ha minden nap rájön az emberre a roham.
kakaósbögre
épp megpróbálom kiokoskodni hogy mekkora mértékű komplex idiotizmus kell ehhez.
justhpeter
@kakaósbögre: Elég egy icipici is, ha minden nap rájön az emberre a roham.
Toby
Szittya Szita III/II helytartó is elkérkezettnek látta az időt egy kis csillantásra, de kettőt lapozott a történelem könyvben ! A jelenetésírás biztosan jobban ment !
eszegfu
@justhpeter: 21:09 Igen, elég, minden nap csak "rátölt" egy kicsit...
eszegfu
Nyilván Szitának nincs "beszédirója"...arra bizonyára minden magyar emlékszik, hogy Istvánt 1000-ben megkoronázták, igy ha többet is akarok beszélni erről, akkor megnézek valami "forrás" irodalmat... de nem tette meg...csak "felhasználta" saját tudását... ez lett belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.