Közel tíz Inmedio üzletet üzemeltet az a vállalkozó, aki évek óta jelentős károkat okoz a központi költségvetésnek, azzal, hogy részben feketén - a közterhek megfizetése nélkül - fizeti az üzleteiben dolgozó alkalmazottakat, illetve az őket „kölcsönző” cégek nem fizetik be az államkasszába a minimálbér után levont járulékokat.

Forrás: fullank.com
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bzoli
@lópicigáspár: az igen! Ez az ember meg milliókat csal itt évente, és senki nem macerálja. Burleszkország!
bzoli
@lópicigáspár: gyanítom ez a figura is csak stróman lehet és másoknak csalja össze a pénzt.
eszegfu
@bzoli: 7:36 Szerintem ez elég "piti" összeg ahhoz, hogy ő egy stróman legyen... arról nem beszélve, hogy "csak" az adóhatóságnak nem fizette be a járulékokat. Ha emlékszel Simicska nem csalta el a járulékokat, sőt az osztalékát is leadózva vette ki... én ebből indultam ki.
bzoli
@eszegfu: piti összeg? 9-10 üzlete van és évente több millió forintot csal üzletenként? Szerinted a havi 50-60 ezer forint feketepénzeket (fejenként) hogyan tudta kifizetni az alkalmazottainak?
eszegfu
@bzoli: 8:05 Nem kell feltétlenül egyetértenünk... de szerintem igenis piti ez az összeg. Egyrészt annak fényében, hogy én is tudok olyan vállalkozóról, aki évente 10-15 mill. adóhiányt "gyüjtött" össze. Feketén fizetett alkalmazotti bért pedig nyilván csak a feketén szerzett bevételéből tudta fizetni. Abban viszont egyetértek, hogy ez akkor is csalás, ha kis tételekben csinálják és akkor is ha nagyban! Egy igazi "stróman" mondjuk most a Mészáros Lőrinc, legalábbi szerintem. Ettől függetlenül elfogadom a Te véleményedet is, mert Te igy látod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.