A Figyelő megbízható kormányzati forrásból úgy értesült, Tállai András államtitkár NAV-elnöki kinevezésének terve azt is magában foglalta, hogy a NAV-ból minisztériumot csinálnak.

Ebben az esetben viszont gondot jelentene, hogy Tállainak le kellene mondania a parlamenti mandátumáról. Egyéni képviselőként nem irányíthatná az adóhivatalt, viszont a Fideszben tartanak egy új időközi választástól – olvasható a lap cikkében.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón beszélt a NAV jövőjéről. Nem kívánt ugyan találgatásokba bocsátkozni arról, hogy végül Tállai vagy másvalaki ülhet-e be Vida Ildikó megüresedett székébe, de arra vannak jelek arra, hogy a kormányzatban felértékelődött az adóügy.

A nemzetgazdasági tárcánál már megszületett a döntés arról, hogy a jövőben önálló adóügyi államtitkárság működik a minisztériumban.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Talán a hatékonyabb ellenőrzés, korrupció felszámolása lenne az elsődleges feladat,
nem egy újabb minisztérium felállítása !
De ettől a szellemii nyomoréktól mit lehet várni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@gnosztikus: tegnap 16:02 és 16:09 Nyanya001 ugyan nem szorul az én védelmemre...inkább csak ugy általában szeretném mondani. Itt és nyilván máshol is joga van mindenkinek a cikkel kapcsolatban kifejteni véleményét, és Nyanya ezt tette...Te viszont személyét sértetted meg, amire semmi szükség egyrészt, másrészt Téged sem mocskolt itt senki... igy kérlek a jövőben kerüld a másik "piszkálását". Tállaival kapcsolatban... valóban van megfelelő szakképzettsége, abban azért nincs igazad, hogy a szocik idején csak "veresfiókák"-ra volt szükség. Tállai a Tiszai Vegyikombinátban kezdett, majd 1992-ig (9 évig!!) volt a mezőkövesdi szakmunkásképző iskola gazdasági igazgatója.
bakegya
A felcsutkai illiberál- kommuna BÖLLÉRBIRODALOM összezár!- évtizedek óta törvényesíti az állami lopást-a mi teknősünk belügyesen egy korrupciós zseni a kuszaszemmel-verő oldalbordájával és a lázár dákójával.Haj-ráááááá magyarok,adózzatok mészárosmangalicának és a habrongyos-vajnatiminek!
Tényfeltáró
@eszegfu: Maradt volna ott, az az ő szintje. A tudása a mostanihoz kevés, mint mackósajtban a brummogás.
Dr. Felipe
Na a fideSS maffia bekebelezte a NAV ot is. Így garantáltan nem bukik le egy fideSS maffiózó se. "Így kell eztet csinyányije"

Hogy ez Gyurcsánynak nem jutott eszébe. Vajon tállai zsírdisznó elvtárshoz és a többi maffiózóhoz hogy fog kimenni a NAV ellenőrizni?
eszegfu
@Tényfeltáró: 22:08 Én is ezt gondolom... csak a kolléga azt irta, hogy Tállaira a szocik alatt nem volt szükség, csak a "veresfiókákra"... ez mérgesitett fel, hiszen mint gazdasági igazgató bizony nagyon jó állása volt annak idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.