A regisztrált munkanélküliek több mint fele – 184 ezer ember – semmilyen állami támogatást vagy segélyt nem kap a KSH legfrissebb adatai szerint – számolt be az RTL Klub híradója.

A munkakeresési támogatás csak 3 hónapig jár, szociális segélyre viszont sokan nem jogosultak.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Semmilyen segély nem jár mert családban él a munka és ellátás nélküli !!!Sajnos az SZDSZ javaslatra a Gyurcsány kormány megszavazta,hogy a feleség nem családtag.Így nem jár neki a férje után az egészségügyi ellátás.Magyarra fordítva fizesse a család a munkanélküli családtag egészségügyi ellátását.Ellenben az " új hazát kereső bevándorlók,+ egy népcsoport " akik soha egy egy fillért nem fizettek az eü. kaszába ingyenes orvosi ellátásban részesülnek.A nejem 30 évig fizette a tb-t és most Én fizetem utána.
Kormány ÉBRESZTŐ,vagy menjetek a Q...Pi.-ba.Mert ezen nem változtattatok.Remélem egyszer már talán lesz egy NORMÁLIS kormányunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@nyanya001: ma, 13:18 Néha elgondolkodom, hogy kormányunk tagjai egyáltalán emberből vannak-e?
nyanya001
@kkalman: Ezek embernek látszó mutánsok !
Feraj49
@Mirabilis: Előző hozzászólásomban már leírta, csak ismételni tudnám önmagam.
kkalman
@Mirabilis: ma, 19:43 Azon, hogy elutasítják a pártokat, nem csodálkozom. Jelenleg nincs egy olyan párt sem a színen, amelyik valóban az emberekért tevékenykedne. Egyiknek a programjában sem szerepel semmilyen konkrét dolog, ami előrevetítené, ha hatalomra jut a párt, akkor az eddig elnyomottak megsegítése prioritást élvezne.
kkalman
@Mirabilis: ma, 20:30 Ebben, azt hiszem, egyet érthetünk. Egy tüntetés(sorozat) el tudná söpörni a Kossuth térről az összegyűlt szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.