A jobbikos Volner János személyesen hívta fel a Propeller figyelmét legújabb Facebook-bejegyzésére, ezért/és ha már szombaton is azon fáradozik, hogy pártja minél inkább a Fideszre licitáljon menekültügyben, álljon itt a dolgozata. Ha önöknek ennél tartalmasabban telik a hétvégéjük, röviden a lényeg: ne ájuljanak el a töketlen kormány "újonnan jött" ötletétől, a Jobbik már igenis sokkal régebb óta lőné a migránsokat!

Volner azt írta:

Néhány nap alatt nagyot változott a hazai belpolitika: nemrég még arról cikkeztek az újságok, hogy a migránshullám sikeres kezelésével a Fidesz sikeresen megállította saját népszerűségvesztését és a Jobbik erősödését. A Fidesz vezető kommunikátorai rengeteget dolgoztak azon, hogy a migráció témáját középpontba állítsák és a választókban megkongassák a vészharangot. Örömmel jelenthetem: sikerült. Bevallom őszintén, csodálkoztam azon, hogyan tévedhetnek ekkorát. Hiszen régóta tudjuk, hogy a Fidesz sokszor úgy beszél, mint a Jobbik, de úgy cselekszik, mint az MSZP. Ebben a témában nagyon könnyű lesz ezt bizonyítani.

A "határvédő" kerítésről már ki is derült a héten, hogy kamu az egész: a magát nemzetinek maszkírozó kormány szélesre tárt kapukat nyit rajta a harmadik világ ide özönlő áradatának. A magyar katonákat és rendőröket is megalázza a kormány azzal, hogy a határ védelme helyett egyenruhás hostessekként alkalmazza őket a kamukerítésen nyitott kapuk mellett. Holott ezek a férfiak nem arra esküdtek fel, hogy biodíszletként funkcionáljanak a Fidesz legújabb PR-kampányában. Az a hivatásuk, hogy megvédjék az ország népét.

A Jobbik éppen ezt várja el tőlük, ezért gyorsítottuk fel a hazai belpolika eseményeit is az elmúlt napokban. Novák Előd barátom a Jobbik augusztus 20-án tartott rendezvényén a rá jellemző őszinteséggel kimondta, amit a polkorrekt Fidesz soha nem mert: ha a fehér cápáért lehet aggódni, akkor a fehér emberért is lehet. Vasárnap a Töketlenek című FB-bejegyzésemben egyértelművé tettem, hogy az Európába özönlő migránsok aligha fognak innen engedelmes kiskutyaként eloldalogni, ezért arra fognak kényszerülni az európai kormányok, hogy bevessék a hadsereget is. Erről szólt a hétfő délelőtti sajtótájékoztatóm is. Aznap délután már a Fidesz is ott tartott, hogy a Jobbik kezdeményezését magáévá téve sebtiben a hadsereg bevetését emlegesse. Látszik, hogy a Fidesznél nagy a kapkodás és teljes a zavar: az egyik fideszes politikus szerint szükséges lesz az Alaptörvény módosítása, a másik szerint nem. Át sem gondolták. Csak annyit tesznek ebben a helyzetben, amennyit a Jobbik nyomása ki tud kényszeríteni belőlük.

Fokozni fogjuk hát a nyomást a jövőben is. A Fidesz a számára korábban kedvezőnek tűnő migrációs témában kényszerpályán mozog: vagy épít végre a magyar határ védelmére egy tisztességes kerítést és erős felhatalmazással beveti a honvédséget, vagy ott fogunk loholni a nyomukban és az összes kamukerítéses svindlijükre felhívjuk a figyelmet. Higgyék el nekem: ha a cigánybűnözés politikai közbeszédbe emelésével a Jobbik feltalálta a politika iPhone-ját, akkor a migrációs témában elmondható: kihoztuk a második generációt. Nem fogjuk hagyni, hogy egy kamukerítést építő, mindent a politikai PR-nak alárendelő kormány jóvoltából a harmadik világ elárassza Magyarországot.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egy későbbi koalícióhoz elég lehet a nyomás, ahhoz, hogy normális ember jegyezze őket, kevés. Mint mackósajtban a brummogás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nyom a rosszabbik az orrát a fütyisz seggibe, mert ugye ,,egy a tábor, egy a zászló,,)))))))))
papa.49
@Toby: Hiszen ezért is fontos volna a hatalomba kerülésük, hogy a disznóságaikat eltudják sikálni))))))))))))
Dr. Felipe
"Nem fogjuk hagyni, hogy egy kamukerítést építő, mindent a politikai PR-nak alárendelő kormány jóvoltából a harmadik világ elárassza Magyarországot."

Hát elhiszem hogy náci aggyal nehéz megérteni hogy a migránsok nem is akarnak itt maradni. A keletiből is mennének már tovább ha engednék őket. Talán engedni kellene őket békésen távozni persze akkor nem lenne kik ellen gyűlöletet kelteni. Kell az állandó ellenség mert a szélsőséges pártok lételeme a gyűlöletkeltés.
papa.49
@Dr. Felipe: Ez a pacák is a hazugovics kottájából játszik)))))))
Jankó123
Ha a Jobbik nem nyomna akkor előbb-utóbb kemény szorulásra számíthatna, amin már a ricinusolaj sem seggítene!
:-)))
Csizmás Kond
Volner úr!
Ezek a férfiak, a Magyar állam önkéntes katonasága a magyar nép megvédésére és segítésére esküdött fel. Ők nem csak a határvédelemben érintettek, hanem kivezényelték árvízhez és más katasztrófákhoz is ezért az ilyen mellébeszélés nagyon szégyen egy olyan embertől aki a nemzetre esküszik.
Azt is tudni illik, hogy minden kerítésen van kapu, itt is van és mindkettőnek meg van a maga funkcója.
Nem a Fideszt pártolom és nem is a Jobbikot akarom gyalázni csak egyszerűen nem szeretem a mellébeszélőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.