Az életünket egyébként is átszövő besúgóhálózatok, és a megfélemlített informátorok országában a kormányzati paranoia a tetőfokára hágott. Listázni, úgy értem, profilozni és tömegesen lehallgatni kötelező a kormányellenes, hazaáruló egyéneket. Egy illiberális rendőrállamban, egy komplexusos, diktátorhajlamú önjelölt zseni, aki megszállottan módosít, újramódosít, újraértelmez és nem ritkán visszamenőleges hatállyal is áthág minden lehetséges törvényt, most majd új adatbázist hoz létre a polgárokról, és tömegesen hallgatja le az alattvalókat. Remélem, még a jólfésült Orbán-fanatikusok is látják, hogy ezzel korlátlan hatalmat kap a lakosság megfélemlítésére, terrorizálására.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Illiberális demokrácia = Fid€$$ diktatúra. Nem ezzel a "fotóalbummal" kezdődik. Ez csak az eddigiek megkoronázása. A diktatúra ott kezdődik, amikor a hatalom a saját embereit küldi az utcára tüntetni a hatalom mellett. Ezen már rég túl vagyunk, és csak a nagyon elvakultak állítják, hogy nálunk nincs diktatúra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Illiberális demokrácia = Fid€$$ diktatúra. Nem ezzel a "fotóalbummal" kezdődik. Ez csak az eddigiek megkoronázása. A diktatúra ott kezdődik, amikor a hatalom a saját embereit küldi az utcára tüntetni a hatalom mellett. Ezen már rég túl vagyunk, és csak a nagyon elvakultak állítják, hogy nálunk nincs diktatúra.
Feraj49
Tudod Én nem bánom ha lehallgatnak,csak az emberek véleményét,probléma felvetését,akaratát is figyelembe vennék-mint ahogyan ígérték választáskor- és javítanának,változtatnának a törvényeken.Nálunk a miniszter szó nem szolgát jelent,hanem "király egyik jobbkeze"-t.
Grafix69
Végtére is az van demokrácia ,me a magyarnak meg kell mondani mi a demokratikus meg mi nem az ,ja néha változik ez is de hát folyamatosan változtatják a demokráciát a szerint melyik réteget akarják kiszolgálni. A média teljes felügyelete az állami médiában a csodás fejlődés vagy éppen a rossz emberek akik miatt itt tart az ország ahol tart de nagyon jó irányba haladunk. Úgy nőnek ki a milliárdosok mint a gomba a tehén legelőn a szarból. Az önkormányzatokban is mindenki narancsos aki nem az volt az már röpült mert fagyi meg galamb van a zászlón aki nem nyal az röpül azt kész. Ilyen kis Győzíkékkel meg Éden ribancokkal van tele minden , az iskolában minden központosítva van aztán eszi nem eszi ezt kell tanulni, az egyházat meg a nagy kereszténységet a még inkább kiszolgáltatottak elnyomására használják. Nem lehet sztrájkolni meg minek is az és azt látod ,hogy aki folyamatosan ingyen él és még lop is azt meg kell becsülni, pedig már a nokiás dobozok ideje is a régmúlté. Demokratikusan fasizálódunk lehet ezt illliberális meg minden izmusnak nevezni de ilyen egy nevetséges és hazug országot mint Magyarország sehol nem találunk talán még Európán kívül sem . Pedig a Magyar emberek csodákat is csinálhatnának nem csak mocskot maguk közt ,már régen be is fejezhették volna.
justhpeter
Világos. Orbán rájött, hogy a Horthy-rendszert nem hozhatja vissza, most a Rákosi-rendszerrel próbálkozik. Most épül az új szocialista rendőrállam.
nemjoezigy
Most már biztos, hogy nálunk parlamenti/kormányzati/gazdagok diktatúrája van és nem demokrácia!
Ez van, úgy látszik mi a Magyar Nép többsége ezt érdemeljük.
De mikor jön a felmentő sereg, hogy megszabadítson a diktátoroktól? (mint Romániában és az arab országokban)
nemkati
@nemjoezigy: Kénytelenek leszünk saját magunk toborozni? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.