A nagy kalóriahazugság címmel írta legújabb könyvet Schobert Norbi, amely már a megjelenése előtt a toplisták élére ugrott. Kötete miatt viszont hamarosan bíróságra kell járnia. Még pedig azért, mert a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke ügyvédhez fordult- írta a BorsOnline.

Schobert Norbi a perről a laptól értesült, de nem lepte meg:

Az ok: a szövetség nyíltan kijelentette, hogy a gyerekeknek cukrot kell fogyasztania, mert az serkenti az agyat és jó kedélyállapotot okoz. És azt is papírra vetettem, hogy a Magyar Édességgyártók Szövetsége is támogatója a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ). Ez a honlapjukon is fent van

- magyarázta.

Az MDOSZ elnöke így nyilatkozott az ügyről a lapnak:

Jogtalanok az állításai, jóhírnév sértése miatt az ügyvéd keresni fogja őt, és peren kívüli megegyezésre törekszünk majd. Ha nem sikerül megállapodni, jogi útra tereljük a dolgot!

A fitneszguru viszont így reagált erre:

(...) karrierem során sokszor jelentettek már engem különféle okok miatt a Gazdasági Versenyhivatalnál, akik a vizsgálataikhoz mindig az MDOSZ-hez, mint hivatalos szakmai szervhez fordultak, amely kivétel nélkül rossz véleményt adott rólam, így garantálható volt mindig az is, a Gazdasági Versenyhivatal is elmeszel. A bögyömben vannak, nem titok. De megegyezni sosem fogok velük, mert bizonyítani tudom az igazam! Ez lesz életem legszebb háborúja.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezzel a Sóher Norbikával is tele van az összes tököm, hogy ennél "szebbet" ne is fogalmazzal meg Rubintos virágszálamról !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@vadsanca: "Akkor ki is a hibás?"

...amíg ilyen szerény az IQ-ja a kedves vevőnek, addig bizony ő...de ha olyan jólesik a győzikét nézni, miközben norbi pogácsát majszol a család, a gazdagodása megállíthatatlan. ..és statisztikával fogja bizonyítani igazát a tiszteletre méltó bíró előtt...majd átnyújt egy tál kóstolót...ugye milyen diétás? naugye...

hát ez van.

egyébként a hsz-ed nyugodtan fel lehetne adni (általános)iskolákban osztályfőnökin...félek, hogy gyerekek fele válasz helyett nézne, mint a lőtt medve.
mate03
@Desischado:! Ki az a Schobert Norbi!?Minden gazembert ismerek,de ezt nem!
Desischado
@mate03: Csodálkozom, de megmondom. egy sarlatán, - szerintem, - az update "atyja"!
soljanka
Bárminek lehet nevezni Norbit, de amíg van vevő a szolgáltatásaira, addig ő a nyerő.
Érdemes megfigyelni az összes "szuper" étrendkiegészítők forgalmát - Herbalife, Avoa stb-, az egy hétvége alatt professionális orvosokká kinevelt tanácsadók hihetetlen magabiztossággal tudnak ajánlani minden nyavajára valami 10-20 ezerbe kerülő szert. És az emberek megveszik.
Ezért él Norbi is úgy, ahogy.
szaboria1
Norbi arra épít, hogy amíg van lószar addig veréb is van.
Szeparepa-
Egy mélyostoba tanulatlan ex-zsaru aerobikos, klassz amikor nagy szakértőnek, dietetikusnak, meg orvosnak képzeli azaz adja ki magát... ontja az áltudományos ostoba zagyvaságokat, amióta csak csaló karrierje megy... és a sok agyhalott idióta birka meg bedől az ország legnagyobb kóklerének...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.