Váratlan volt az augusztus 20-i esemény – ezzel indokolta Hende Csaba, hogy miért nem volt nyílt közbeszerzés az idei budapesti tűzijáték kapcsán.

Azért nem volt nyílt közbeszerzés az augusztus 20-i tűzijátékra, mert a rendkívüli esemény váratlanul következett be – hablatyolta a honvédelmi miniszter képviselői kérdésre adott írásbeli válaszában, hogy miért mellőzte a közbeszerzést a kormány.

Vagyis idén az történt, hogy váratlanul kellett rendezni egy tűzijátékot.

Drága Hende úr, úgyis mint honvédelmi miniszter, aki tisztségét eszerint nyilván nem nagy stratégaként kapta, már most szólunk:

JÖVŐRE IS LESZ AUGUSZTUS HUSZADIKA!

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Igaza van hende-hanta csablicseknek, a mai illiberális világban senki nem tudhatja előre, hogy augusztus 19.-e után, esetleg, netalántán, de ha mégis, ne adj' isten eljöhet augusztus 20.-a is !
Semmi sem biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ticsi
@szaboria1: jah vak vezet világtalant.
TASzSz
Miniszter Elvtárs! KUPAK! KUPAK! A távcsövön maradt a védőkupak(olás)...
eszegfu
Szerintem meg az ujságiró a "hirhajszoló"... nem létezik, hogy ilyet mondott Hende! Pl. mondhatta, hogy "vágatlan", vagy "páratlan", a cikkiró pedig "váratlant" értett...nem?:)))
mate03
@nyanya001:! Még szerencse hogy nincs atom fegyverünk! Ez akkora marha,hogy tűzijáték helyet azt robbantaná fel!Hogy lehet egy ennyire bunkó emberszabású MINISZTER!?
nyanya001
@mate03: Akkora marha, hogy titokban legelni jár !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.