Tüntetést szervez holnap este 7 órára a Migration Aid közösségi szerveződés a Nyugati pályaudvarhoz.

Az eseményre már több ezren jelezték részvetelüket a Facebookon, ahol a szervezők felaszólították "a magyar kormány tagjait"

1. a félelemgerjesztő, valódi, hosszútávú megoldást nem nyújtó látszatintézkedések megszüntetésére;
2. bárminemű embercsoport démonizálásának beszüntetésére;
3. a szabad véleménynyilvánításhoz, a szabadsághoz, az egyéni boldogulához való alapvető emberi jogok tiszteletben tartására és védelmére;
4. az európai integrációs politikában való aktív nemzetközi szerepvállalásra.

A tüntetés tervezett útvonala a Nyugati pályaudvar, Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca, Széchényi tér lesz. Azt is írták még: 

Magyarország jelenleg egy nemzetközi szinten már 1945-ben megbukott állami retorikát folytat. Embercsoportokat démonizálva zárt táborokat hoz létre, a katonaságot pedig a lakosság érdekére hivatkozva félelemkeltésre használja fel.

Számos ponton jeleztük az állami szerepvállalás elmaradását. A jelenlegi helyzet egyik legfőbb oka a manipulatív problémagerjesztés és a valódi, hiányosságokat megszüntető intézkedések meg nem hozatala.

A nyári szünetben a helyzet a felelősök szabadságolása és a valódi problémamegoldás elmaradása miatt eszkalálódott. Az elsődleges felelős ebben nem a menedékkérő, nem a nemzetközi maffia, még csak nem is az iszlám állam, hanem az impotens magyar kormány és közigazgatás.

Tizedik hete kongatjuk a vészharangot. Párbeszéd helyett új, végrehajthatatlan, embertelen és jogsértő törvényeket kapunk. Az elhanyagolt, jogfosztott, többszáz fős csoportok hőzöngenek, halljuk a híradóban. Egészítsük ezt ki azzal, hogy mindeddig csak azért nem történt nagyobb baj, mert a magyar lakosság a saját zsebéből etette az állam helyett az ide érkezőket, a civilek pedig erejükön felül teljesítettek, hogy az elmebeteg, szervezetlen és következetlen közigazgatás naponta változó eljárása szerint szervezze meg a Magyarországon keresztülhaladók jogkövető utaztatását.

Az a párt, amely politikai kamaszkorát élve brillírozott a Páneurópai Piknik idején, érett fővel, kormánypárként pöffeszkedve emberségből, előrelátásból és felelősségvállalásból is megbukott. Ismét a mi vállunkon a felelőssége annak, hogy ne rántsanak egy egész országot magukkal.

Mindeddig csendben, a kérdésekre válaszolva végeztük munkánkat. Most eljött az ideje, hogy átvegyük a kezdeményezést. Szeptember 2-án, szerdán 19 órakor néma tüntetést tartunk a fenti pontok nyomatékosítása érdekében.

A tüntetés tervezett útvonala a Nyugati pályaudvar, Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca, Széchényi tér lesz, időtartama várhatóan két óra.

Kérünk minden hozzánk csatlakozót, hogy a jogszabályok betartásával, csendben, rendbontás nélkül vegyen részt a demonstráción. Provokátorok és rendbontók jelenléte várható, ezért kérünk mindenkit, hogy higgadtságát a tüntetés alatt őrizze meg.

A demonstráción megjelenő valamennyi politikai párt és szervezet képviselőjét kérjük, hogy magánemberként csatlakozzon. Szerveződésünk továbbra is politikailag semleges és pártfüggetlen. Célunk az emberséges bánásmód és a szolidaritás alapértékké formálása.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
na, az ilyenektől hánynom kell.

Nem elég nagy a baj ? Tesznek rá még egy lapáttal !!!

Vajon kik azok a Migration Aid ???

Mit tesznek, mit tettek eddig a migránsáradat megállításáért ???

Mit tesznek, mit tettek azért hogy a németek az osztrákok a franciás és a többiek, fogadják
ezt a bevándorló tömeget ???

Szítják a tűzet ezek a baromarcúak,ez hiányzi nekünk.
leszúrt rittberger
@varirmag: te agyhalott, éppen hogy a migration aid tett eddig a legtöbbet a menekültekért, tájékozódj inkább a fröcsögés helyett...
kamazuka
Migration Aid!
Nagyon szép ez a kezdeményezés.Utcára vinni embereket.
Le a kalappal.
Esetleg Sormásra ,netán Martonfára is kellene mennetek.Az ott élőkkel beszélgetni a jövőről esetleg a jelenről.

Amitörténik az nem hétköznapi valóban,de gondoljunk a történelemre kicsit.A vidék már régen szívta az oszmánt mire az, Buda alá ért.

Akkor az Eu hoz jelenkorban határozatot,hogy shengent meg kell védeni,tedd mert ez a kötelességed,de be kell fogadni a menekűlteket,ez erkölcsi kötelesség,de mára már nem minden menekűlt befogadásáról szólnak a hírek de erőszakot nem kellene alkalmazni de etetni kell,orvosi ellátás kell fedél kell,szb kell.
Nem tudom,hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel honan jöttek ide eénézést a szóért szart kavarni.Amennyiben hazai pályán szágűldanak,szaladjanak már le légyszi légyszi Marótpusztára,esetleg Kűrtöspusztára.A menekűltek, az ott élőkhöz képest a luxust képviselik.Na erről ennyit
varirmag
Akik csak a pofájukat jártatják de a letarolt Sormást és Martonfát magasról lesz@rják.
Akiknek nem kell naponta az ide özönlött horda mocskát,zajongását élvezni,azok tépik a szájukat.
Akiknek nem kell a szeméthalmokon átgázolni és elviselni a betolakodók höbörgését az otthonukhoz vezető úton azok a szarhabosítók dumálnak.

Jah,ha nincs család,nincs kiért aggódni,nincs kit félteni,se társ,se gyerek,ha csak a feltűnési viszketegség maradt, akkor
bármi jó, csak észrevegyék őket !
paolo006
Jó ez a menekült hiszti. A gyagyások már hónapok óta nyáladzanak rajta, napról napra ugyanazt szajkózva. Megoldás 0. A cigó és bandája közben megint lenyúl néhány százezer hektár állami földet. Hát így kell ezt csinálni. Hajrá magyarok!!!
patkószeg
Helyes. Csak menjenek, tüntetni tán még szabad, vagy már azt sem?
Ma olvastam a lapokban Ujhelyi brüsszeli közleményét, és bár én inkább kissé konzervatív érzületű ember vagyok, az utolsó szóig egyetértek vele. Végre van egy ember, aki tisztán lát, tisztán gondolkodik, és jól cselekszik. Tanulhatna tőle sok-sok honi politikus - mindkét és bármely oldalról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.