A közismerten kormánypárti Fábry Sándor szóba állt a Fidesz első számú közellenségének, Simicska Lajosnak a lapjával és interjút adott nekik. Ezt különösen pikánssá teszi, hogy a humorista jelenleg is a köztévének dolgozik. Íme 5 fontos idézet a Magyar Nemzet-interjúból.

1. Kiderült megint, hogy az Európai Unió minden, csak nem unió. Ilyesfajta együtt nem működésre eddig alig akadt ilyen látványos példa, ebben a kérdésben gyakorlatilag összeomlott. Összevissza beszél: mindenkit befogadunk, mégsem fogadunk be, idejöjjön, maradjon. Miniszterelnökünk dicséretére legyen mondva, Európában elsőként kongatta meg a harangokat, amikor még nem fajult el ennyire a helyzet.

2. Szerintem itthon túlságosan erős hangsúlyt kapott, hogy ezeknek van pénzük és mobiltelefonjuk, ezért csak ilyen gazdasági izgágák. Szíriában polgárháború van, elpusztult majd négyszázezer ember, a lakosság fele elveszítette az otthonát, másfél millió szír menekült van Libanonban, és az Iszlám Állam (IÁ) most csattogott be Damaszkuszba. Mi az, hogy ezek nem menekültek? Ugyanez vonatkozik az irakiakra és az afgánokra, akiknek a hazáját az amcsikkal karöltve derék angolok, franciák és németek lőtték rommá.

3. Aki ezt a migránskérdést pártpolitikai célokra használja fel, az egy disznó. Ez persze vonatkozik az ellenzékre is – ebből nem szabad politikai pecsenyéket sütögetni. Az unió nem kifogásolta egyébként a kerítésépítést.

4. Azt azonban üdvözlendőnek tartom, hogy a Magyar Nemzet a kormánnyal szemben egészségesen kritikus hangot üt meg, amire nagyon is szükség van. Katasztrófa, hogy a kormánynak nincs elfogadható ellenzéke.(...) és ez a helyzet – mármint hogy nincs számba vehető ellenzék – pökhendivé tette a Fideszt. Szerintem jót tenne az országnak, ha a kormányzó politikusok olvasnák a Nemzetet is.

5. A köztelevízió által képviselt ájult kormányfényezés nem szimpatikus a nézőknek, és szerintem nem is hatékony. Ugyanúgy persze az is elfogadhatatlan, hogy a balliberális oldal semmilyen eredményt nem hajlandó elismerni.

A teljes interjú itt olvasható.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Azokkal spanolsz akiket régen szidtál!! Oda nyalsz ahova az érdek diktál... Ez a mai divat kívül minden, belül semmi!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Csak nem hosszabbítják meg a szerződését? Gusztustalan, undorító. Ez is megvilágosodott, mint Koko.
Cicamama55
@vukkocska: Kokó legalább a sportban elért kiváló eredményeket, de ez az önfényezős, nyálas, kultúrbarbár ember mit tett le az asztalra?
Dr. Felipe
"hogy a balliberális oldal semmilyen eredményt nem hajlandó elismerni."

Fábry elvtárs. A semmit hogy lehet elismerni? Mondjon egy eredményt. Ja hogy megint a csuti mészáros nyert, hát igaz az is egy eredmény.
jolibaba
Nocsak??? Még a végén Orbán képét is megtapossa. Hány köpönyege van??
vukkocska
@Cicamama55: Kokót csak azzal hoztam összefüggésbe, hogy ő is meghasonlott, kijelentette, hogy ő soha nem volt fideszes. Most Fábry mond véleményt kenyéradójáról. Ebből a szempontból az egyik 19, a másik egy híján 20. Kokót nagyon szerettem, amíg sportember volt. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.