Indul a tájékoztató kampány a bevándorlási tranzitútvonalak mentén – közölte a Kormányzati Információs Központ vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint a kormány korábban arról döntött, hogy tájékoztató kampányt indít a bevándorlással kapcsolatban a kiindulási, valamint a tranzitországokban. A tájékoztató tevékenység keretében vasárnaptól szórólapokat osztanak a Magyarországtól délre eső tranzitútvonalak mentén.

Az információs anyagok felhívják a figyelmet arra, hogy a magyar határok illegális átlépése bűncselekmény, amiért börtönbüntetés jár. A tájékoztató anyagok úgy fogalmaznak, hogy Magyarország szívesen fogad mindenkit, de a legszigorúbban jár el azokkal szemben, akik törvénytelenül próbálnak bejutni az országba. A szóróanyagok arra szólítják fel a magyar határoktól délre tartózkodó migránsokat, hogy ne hallgassanak az embercsempészekre – olvasható a közleményben.

A figyelemfelhívó akció célja, hogy csökkentse a Magyarországra nehezedő migrációs nyomást. Hasonló tájékoztató kampányt korábban több más uniós tagállam, így Ausztria és Németország is folytatott – írta a Kormányzati Információs Központ.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
És majd foglalkoznak is azzal mi van kiírva! Akár csak a kerítésetekkel.
pbalage
remélem lesz rajta fidesz matrica meg pár szó a rezsicsökkentésről is, hogy komolyabbnak hasson a cetli.
papa.49
Tételezzük fel hogy a megfelelő nyelven helyesen megfogalmazva lesz a plakát szövege, csak egy a bibi, kicsit, mit kicsit nagyon elkésett, nem most hanem legalább félévvel ez előtt kellett volna kiadni, meg a fogadó helyeket felépíteni, berendezni, biztosítani a személyzetet, a hülye kerítésépítés helyett)))))))))))Nem itt állnánk, mint most!!!)))))))))))))
Jozefina
Majd a békamenet fogja cipelni a transzparenseket Szíriáig??? Élükön a néhány nagyfejűvel??? Oszt végül még ott maradnak!!! Szép is lenne!!!
Mobil123
@papa.49: Marha sokan jönnek még, és az unió (benne mi is!) Bele fogunk fulladni! Bármennyire sajnálja az ember a gyerekeket , családokat de azt is látni kell hogy a legtöbbje nagyon nem Szíriából jön pláne a hangadók pl.afgánok . Nagyon elkúrta a kormány, az unió és nem kicsit ! A németek még mindig azt gondolják hogy a II . Világháború miatt kell nekik vezekelni, de ez már azon túlmutat.
Ezt a menekült hadjáratot megállítani képtelenség .
papa.49
@Jozefina: Juj de jó lenne, ha a kívánságod teljesülne, és megszabadulnánk tőlük))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.