Ennyi piramidális ökörséget nem mondott egyenes adásban miniszerelnök a schengeni határok között, amióta érvényes a Dublin III., aminek hibátlanul be is tartunk. A magyar kormmányfőnek nincs rend a fejében. Észre se veszi a saját állításai között feszülő ellentmondásokat, sőt azt hiszi, hogy mások sem veszik észre, pedig dehogynem. Összeraktuk beszéde egymásnak ellentmondó állításait, és a fő téziseket emberi nyelven összefoglaltuk. Nézd, mit mondott a magyar kormányfő valójában a diplomatáinak, akik jobban tennék, ha azonnal visszaadnák a megbízó levelüket a dunakeszi külügyminiszterüknek, ha egy kicsit is adnak magukra. Íme:

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" A legszebb elvi bukta, hogy a már itt élő muzulmánokkal nincs gond, mert azok dolgoznak és gyarapítják az országot. De több ne jöjjön, mert azokra nincs forrás a magyar költségvetésben. És most tessék figyelni: az persze más, ha az egyház fogad be menekülteket, mert az nem kerül semmibe az államnak. (Csak az egyházak kerülnek százmilliárdokba, és – ismerve a katolikus egyház motorikus beidegződését -, az első menekült befogadása után tartani fogja a markát.) Orbán szerint a korábban jött kínaiak és muzulmánok, beilleszkedtek, gyarapítják a nemzeti jövedelmet, de az újonnan jövők apasztják a költségvetést. A romákat viszont akkor is rábeszéljük, hogy maradjanak, amikor Kanadába akarnak kivándorolni, mert az ő ittlétükről valaki már előttünk döntött. Az nem rajtunk múlt. Mi van? "

Csak kiragadtam egyet !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@1magyar: Aztán honnan jött a pihent agyú gondolat, hogy én a te ( ti ) meg Európa nyakába akarnék szabadítani egy csomó arabot? Ez biztosan valami beteges ötletroham nálad!!:-))))
JAJMÁR
Erősen kezd "aláhanyatlani", lehet, hogy a Kertész ezt is megírta? No, majd előkerül hamarosan talán az írás arról is.
papa.49
@kopeba: Vagy olyan mélyre lemerülni)))))))))))
1magyar
@silber13: Nem kell Orbánt szívlelni, csak azt, hogy nem akarja eltartatni és ideköltöztetni a potenciális terroristákat.
Míg ti le akarjátok ezt a torkunkon dugni.
Toby
Nem csoda, amibe a csubakka beletenyerel, abból jó nem jön ki. Itt van a menekültügy, közben folytatni kell keményen a mutyizásokat is, érkezni fog az uniós menekültpénz, azt is szét kell osztani a hawerock között, hendének is jó pénzes helyet kell még találni, a soros hazugságokat is alaposabban ki kell dolgozni, közben működtetni is kell a nemlétező reformokat, szóval a gond nem kicsi a banánköztársaságban, pardon, banánilliberáliában !
silber13
@1magyar: Mert ő aztán ismeri a "potenciális terroristákat! Áruld mán el, miféle jegyek alapján ismeri fel a csúti kleine Kutuzov őket? Semmiről de nem is arról van itt szó! Pénzszagot érez a lelkem! Sok pénz szagát. Nemsokára kezdődik az osztogatás!. Gondolod, érdekli az ország? Egy fenét! Őt a hatalomvághy mozgatja, a mérhetetlen uralkodni akarás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.