Egy régi bölcselet szerint feneket, segget, csinál a szájából, az, aki hazudik, hazudozik, vagy nem cselekszi azt, amit elvállalt. Pár mém szerint hazánkban a Fidesz írja a Bibliát, egyes keresztény vezetőink pedig nem éppen keresztény vezetőhöz méltó módon kommunikálnak. Erdő Péter bíboros kényelmes székében, pazar irodájában ül, és elmondja mindenkinek, az, ami sok brit lap szerint legförtelmesebb mondat volt keresztény vezetőtől, tulajdonképpen kiragadott összevisszaság és nem is azt mondta ő. Rendben, adjunk neki igazat. De ha nem azt mondta, akkor mit mondott? Néhány kérdés, ami alapvető ebben a menekültügyben: Beer Miklós püspök úron kívül, felszólította-e valaki egy szende pásztorlevél fokán a katolikus híveket arra, hogyan bánjanak a menekültekkel?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
El kellene dönteni ki a nagyobb úr. Egy magyar püspök, vagy a pápa. Aztán e szerint kell eljárni.
KERKA
Miután Erdő Péter is meghallgatta a pápa üzenetét, egészen másképp beszél. A múltkori nyilatkozata félremagyarázás volt_mondja ő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.