Annyi biztos: a kormánynak sikerült elérnie, hogy megmozgassa a  magyar társadalmat a menekültkérdés. A dolog közel sem fekete-fehér, de előhozott néhány egészen vad reakciót, amiket elkezdett gyűjteni az internet népe.

Íme néhány a válogatásból, az eredeti helyesírással:

- VÍZÁGYÚT KELLENE BEVETNI, LEGALÁBB NEM LENNÉNEK BÜDÖSEK MINT A DÖG

- legalább 71-gyel kevesebb :)) (utalva a hűtőkocsiban megfulladt menekültekre, a szerk.)

- Zárt hűtőkocsiba és aki az osztrák határon kitud szállni mehet!

- Agyonlőném mindet, majd elkussolna a többi is! Qantanamót hogy őrzik? Aknazárral! Kerítés helyett taposóaknákat telepítettem volna végig a déli határ teljes szakaszán!!

- Felgyújtani őket, aztán amelyik kirohan, azt gumilövedékkel szarrá lőni, majd addig ütni a gumibottal, amíg mozog.

- Ha a kerítés elkészül, ajánlom a nagyobb hatásfok eléréséhez áramot is vezetni rajta keresztül!

- Várom már nagyon mikor kezdik el lőni őket. Mert előbb utóbb az is elérkezik! :P

Aki még nézegetné honfitársai gyűlölködő reakcióit, az megteheti itt és itt.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Zsoel: 11:28
www.168ora.hu/itthon/kakuk-gyorgy-dk-menelultek-macedonia-migransok-138489.html

Amikor emberek ezreit, köztük gyerekeket készülünk felgyújtani, lelőni, elaknásítani, elélvezni a gyönyörtől mikor tucatszám halnak, akkor mitől is vagyunk különbek mint azok akiket ezeknek az embereknek feltételezünk többségében???
Azt a tényt ne hagyjuk már figyelmen kívül, hogy Szíriában évek óta tartó háború van. Nyilván nem csak onnan jönnek, de ennek kiszűrése a hatóságok dolga lenne, de egyszerűbb mindenkire ráhúzni, hogy koszos, kecskebaszó terrorista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Desischado: Nem mindenki szorul orbáni útmutatásra ahhoz, hogy véleményt alkosson. Szélsőséges, vért és lövöldözést kívánó emberek akkor is lennének a mutatott hasábokon, ha Orbán Viktor meg sem született volna, és lesznek akkor is, mikor őneki már az emlékét is elfelejtették.
teuton
@Zsoel: Europa akkor is lesz, amikor a te emlekdet mar elfelejtettek...;-)
Szeparepa-
Fegyvertelen tömegre lőni akkor fognak csak, ha támadnak, be akarnak törni a határzáron és szervezett fegyveres harcba kezdenek, élet kioltási szándékkal. Fegyveres testület tagjai csak ekkor lőhetnek, csak ha életveszély van, életvédelem miatt lőhet, önvédelem és mások életének védelme, életre-halálra, illetve ha agresszió van, az országot szervezett harccal, fegyveresen támadják. Más esetben nem fognak lőni, akárhogy örjöng a tömeg, akárhogy tódul, akárhogy nyomul, még ha dobálóznak, akkor sem... vízágyú, könnygáz lesz a határzárnál, illetve aki a kerítésen felmászik, átmászott, azokat letartóztatják, és kitoloncolják (nyilván ha az élethalál harcba kezd, akkor ártalmatlanná teszik, de ekkor is inkább sokkolóval, gázzal, max ha élet kioltására alkalmas fegyverrel vadul támad, akkor fognak rálőni éles lőszerrel)... ennyit fog tenni a katonaság és a rendőrség... Fegyvertelen tömegre, pláne akik menedékjogot akarnak kérni, nem lőhet és nem is fog lőni senki. Tehát mind hülye, aki azt képzeli, hogy itt tűzparancs lesz, meg majd elkezdik lőni a határsértőket. Még háborúban, harckészültségben sem lőnek fegyvertelen határsértőkre, pláne akik menedékjogot kérnek, hanem elkapkodják őket, leges legvégső elfajult helyzetben fognak lőni, ami már gyakorlatilag konkrét nyílt harcokat jelent... élethalálharcot, fegyveres harcot.. más eseteben NEM FOGNAK LŐNI SOHA!!! A börtön megint más helyzet, ha valaki be akar hatolni egy börtönbe fegyverrel (pl maffiózót kiszabadítani), nyilván hogy lelölvik, mivel az életveszélyes fegyveres támadás. Ha valaki szökni próbál rendőr vagy katona elől, akkor legvégső esetben használhat fegyvert, először szóbeli figyelmeztetés, aztán figyelmeztető lövés, aztán célzott lövés, ha fut a szökevény elfelé, akkor elsősorban mozgásképtelenné tétel a cél, semmiképp sem élet kioltás, az csakis akkor, ha szembefordul és élethalálharcba kezd fegyveresen (ha puszta kézzel csinálja, akkor sem lőnek, hanem egyéb módon teszik ártalmatlanná...)
Szeparepa-
Aknazár, hadi állapotban van csak. Guantanamo kettős hadi állapotban volt, hiszen Kubával nagyon nagy feszültség volt, plusz a guantanmoi tábor egy katonai börtön, hadifogoly illetve terrorista rabokkal, akiket adott esetben Kubából - amit ugye USA nem kontrollál - érkező fegyveres alakulat, kommandó is támadhat esetleg, leginkább rab kiszabadítása miatt... Aki tehát a guantanamoi vagy észak-dél-koreai aknamezős határzárat kívánja a magyar határon, az egyszerűen nem csak seggbuta, hanem elmebeteg idióta is... Fel kéne fogni végre, hogy katonai fegyvereket CSAK KATONÁK ELLEN VET BE A HADSEREG, hadművelet során, harci helyzetben. Menekülők, tüntetők, lázadozók, bűnözők, illegális bevándorló határsértő ellen SOHA NEM FOG éles lőszerrel lőni, csakis konkrét fegyveres élet-halálra menő támadás esetén lesz az áhított hülye, nem létező tüzparancs... Hogy katonák fegyvert használjanak, jelen helyzetben csak egyetlen egy esetben, egy bizonyos folyamat során történhet meg.
1. kezelhetetlenné válik teljesen a migráns áradat, kontrollálhatatlan káosz alakul ki - még nem lőnek, csak készültségbe lesznek helyezve - rendkívüli állapot (elvileg ezt a kerítés meg fogja amúgy akadályozni, ha állni fog a kerítés és katonaság és rendőrség biztosítja, nem fog tudni a tömeg a továbbiakban behatolni, tehát ez vagy a kerítés elkészülte előtt történhet meg)
2. a behatoló, határsértő betolakodó tömeg, egyre agresszívabb lesz, fosztogatni kezd és támadólag lép fel, fegyveres harcba kezd életre támad- ekkor harckészültség lép életbe (a kerítést erőszakkal áttörik, ám ez esetben ha élethalál fegyveres harccal teszik ezt, akkor harckészültség lesz, és fegyverhasználat a konkrét harcoknál, tehát az utolsó pont lép életbe, mivel ekkor értelemszerűen agresszió éri az országot, ha nem is katonai agresszió... még itt is csak korlátozott tűzparancs lesz, attől függően hogy a támadó csapatok, milyen szinten vannak felfegyverezve, milyen harcmodorral támadnak...
Szeparepa-
ha szervezetlen csőcselék botokkal kövekkel támad és csak néhányuknál van lőszeres fegyver, akkor a katonák stratégiája a fegyveresek kiiktatása, a többi fegyvertelen emberre megintcsak nem fognak lőni, mert katona csak fegyveres támadóra ill ellenséges katonára lő (aki ugyebár szintén fegyveres támadó), dühöngő lincselő tömeg, mely korlátozottan illetve gyengén felfegyverzett, nem fog sorozatokat lőni soha képzett katona... ilyet csak terroristák csinálnak... egészen más a harcmodor, civlil lázadó korlátozottan felfegyverzett támadó csoportok ellen és más profi katonák, terroristák stb ellen... Tehát aki a tömegbe lövésről álmodozik, meg arról hogy majd kaszálják gépfegyverrel a tömeget és hullanak mint a legyet a fegyvertelenek, az túl azon hogy abszolút ostoba ember, még beteg is, és e beteg álma soha nem fog megvalósulni így...
Miért nehéz ezt a sok marhának felfogni?
mate03
@Zsoel:! Tőlünk nyugatabbra is vannak,Orbánhoz hasonló gondolkodású emberek! De a gyűlöletkeltés,nem megoldás! Nem tudom a frankót,nem vagyok politikus.De megoldást kell találni,mert ez nem az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.