Kerítésépítő "regimentet" toboroz a CÖF-CÖKA, mert mint írták: "országunk és egyben Európa zöldhatárának megvédése, figyelemmel keresztyén kultúránkra is, erkölcsi és hazafias kötelességünk". A szervezet akcióját napi 50-100 önkéntes részvételével, egyelőre 10 napra szervezik, de ez meghosszabbítható.

A felhívás a Polgár Portálon jelent meg egyedül, így utánajárt az Index, hogy igaz-e. A megkeresésre Csizmadia László, a szervezet vezetője azt nyilatkozta:

Szeretnénk látni, hogy hányan csatlakoznának. De a szervezés még nagyon embrió formában van, természetesen előtte egyeztetnünk kell a rendőrséggel és a honvédséggel. A lebonyolítást adományokból kívánjuk megvalósítani.

Ha Ön ellenállhatatlan vágyat érez a kerítésépítésre, itt segíthet be a CÖF-nek.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
lengyel barátaitoknak is szóljatok, és vonatot is küldjetek értük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@micfild: Vannak itt szép számmal fiatalabbak is
no meg a Kerény abba a szép fekete kalapjába ha ha odamenne
még a verebek is elszaladnának :)
www.patriotaeuropa.hu/wp-content/uploads/2012/10/B%C3%A9kemenet-2012.-janu%C3%A1r-21-31.jpg
micfild
@nyanya001: lehet éppen a cöfösök lennének a megoldás a menekültválságra? :-O
nyanya001
@micfild: Menjenek oda, álljanak sorfalat és tartsák vissza őket
ne a máséval verjék a csalánt !
Mobil123
@hetöndöe: Akad még ott ezekkel egy szinten lévő. :-(
világlátó
A szellemes állásfoglalások mind OK. De ! Ezek a hírek már bejárhatták a világot és az erre kihegyezett médiák már nyomják is.
Mi mindent kell még elviselnie ebben az országban a normális embereknek. A keresztyén / nem is értem miért keresztyén / kultúra már letette a maga garasát. Ferenc pápát nem informálták pontosan, így aztán mondhat ő bármit is, az csak gesztus értékű.Ehelyett összeránthatná a bíborosait, a keresztény nemzetek prímásait, patriárkáit és néhány helyzetbehozó dokumentum előzetes áttanulmányozása után hozhatnának egy olyan döntést, amit a keresztény világ kétség és vita nélkül átvehetne, mint minden további lépés alapját. Ez nem is lehet más, mint a háborúk befejezése, az elvadúlt iszlám állam nevü terrorszervezet tárgyalóasztalhoz kényszerítése a szétrombolt országokban új/átmeneti/ ideiglenes kormányok kinevezése, a keresztény világ pénzén a helyreállítás és az emberi élet újraindítása. Ennek nincs alternatívája, bárki is állítja az ellenkezőjét.Magyarország népe, - tisztelet a kivételeknek - pedig alaposan levizsgázott. Minden normalitást felülírt a kegyetlenség és a dilettantizmus. Ez utóbbi talán még nagyobb mint az előbbi. Ezen lehet rugózni.
A fejétől bűzlik a hal. Orbán Viktor és a szűk tanácsadó testülete mindkét jellemzőt bőven birtokolja. A most Röszkén kialakúlt helyzet nem egy - két napig tartó átmeneti probléma, hanem tartós állapota ennek a helyzetnek. Mintha nem is látnák, értenék ezt a kormány vezetői. Mi lesz ha elered az eső? ha jön a hideg? esetleg mindkettő és a hó? Röszke most az egész népvándorlás legszűkebb keresztmetszete. Nem látja ezt senki? A CÖF nevü förmedvény kerítésépítőket toboroz a gyűlölködőkből? Hát elment az esze ezeknek a szemeteknek? A keresztyén kultúra védelmében? Észbontó ostobaság és égbekiáltó gonoszság.Jobb lenne ha mélyen hallgatnának a világ/ európa történelmének ismeretében.A krisztusi szeretet nevében és a főpapok áldásával felégették Európát,a fél világot, hogy csak a két világháborút említsem.
DR Eric CARTMEN
Minek kerítés ? Békemenetet oda !! Fogják meg egymás kezét, oszt álljanak ott. És közben énekeljenek mozgalmi nótákat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.