A Telekom bejelentette: ingyen wifit és mobiltöltési lehetőséget biztosít a menekülteknek a tranzitzónákban, hogy tudjanak kapcsolatot tartani a családjukkal. Nem meglepő módon ez több menekültellenes kommentelőnél kicsapta a biztosítékot, nekiálltak gyalázkodni Facebookon.

Ám ahelyett, hogy a Telekom félrenézett volna vagy csak szimplán törölte volna a hozzászólásokat, minden trollnak válaszolgatott egyesével, értelmesen.

Íme néhány példa:

Kommentelő: az igen de vigyetek már nekik valami fasza asus laptopot is......
Telekom: Bármilyen eszközük is legyen (rendszerint okostelefonjuk szokott lenni egyedül), otthonuk – és talán családjuk – már nincs. Azzal igyekszünk segíteni nekik, amivel lehet, néhány wifi-állomással és töltési lehetőséggel."

Kommentelő: Jobb lenne a telekom rendbe rakná a szolgáltatásait amiért nem keveset fizetek/fizetünk először utána kellene a hülyeségre elherdálni a pénzt ha már annyira nem tudja hova költeni
Telekom: Szia! Mind mobil, mind vezetékes szolgáltatásaink fejlesztése folyamatban van, munkatársaink dolgoznak azon, hogy előfizetőink számára a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk. A migránsok segítése ettől teljesen független, embertársi kötelezettségünk.

Kommentelő: Mi a ....bol van pénzük? Ha menekültek honnan van nekik a legmárkásabb ruhak,laptopjuk,mobiljuk,tabletjük,4millio forint hogy elutazzanak Európába? egy Magyar átlagember soha nem lát egybe Ennyi pénzt.... Csak ezeket a dolgokat mentették ki amikor el kellett hagyniuk a házaikat?.......
Telekom: Attól, hogy el kellett menekülniük az otthonukból, még nem biztos, hogy nem volt "életük" és egzisztenciájuk. Fel- és eladtak mindent. A legkevesebb az áram és wifi, amit adhatunk, Magyarország legnagyobb szolgáltatójaként.

Bónusz, hogy a Telekom még azoknak is válaszolt egy szívecskével vagy egy köszönettel, akik megdicsérték a céget az intézkedésért. Aki végignézné a teljes kommentfolyamot, itt találja meg.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A Telekom helyesen tette. Támogatom ! Akinek meg nem tetszik,... gondolom tudják mire gondoltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@emerencia: Ja és a telefontöltési lehetőségért is.
verőce21
@Ez a mi hazánk: (10:48) Feltehetsz ide akármilyen félelemkeltő videót, a migránsvédő ballibsik akkor sem térnek észhez a veszélyt illetően.
Azt hiszik ezek hozzák meg számukra a szavazótábort.
verőce21
A Telekomnak üzletszerzés ez pr. fogás.
TASzSz
@Ez a mi hazánk: Ez így egy kicsit merevnek tűnik számomra!!! Én értem mire gondolsz...
darwin
Nézzétek meg a 8 legnépszerűbb hozzászólást a Propelleren.Minden a menekültekről szól.Nem unja még senki? Már a Blikk is érdekesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.