Az várható volt, hogy a Telekom oldalát lerohanják azok, akiknek nem tetszik, hogy a cég segít a menekülteknek. De ami azután történt, arra igazán nem számítottunk. Hétfőn jelentette be a Magyar Telekom, hogy ingyenes wifiszolgáltatást épít ki a menekültek tranzitzónáiban, segítve ezzel a családok közti kapcsolattartást és az informálódást. Ahogy az várható volt, a bejelentésük nem aratott osztatlan sikert a magyar facebookozók körében. Ami viszont ezután történt, az tanítanivaló: a cég Facebook-oldalát kezelő telekomos munkatárs órákon át, végtelenül türelmesen válaszolt minden egyes gyalázkodó posztra!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Érdemes bele pillantani a kommentekbe. Még mindig megdöbbenek mennyi rosszindulatú sötét ember van ezen a világon.
www.facebook.com/TelekomHU/posts/10153615881327996
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@TASzSz: 9:50 Azt hiszem feleslegesen "turbózod" Magad és főleg pikírt megjegyzéseket tenni! Légyszives nézd meg a szept. 13-i 8:52 hsz-det, ahol igérted az ÁFA magyarázatát... én csak következetes akartam lenni.
TASzSz
@eszegfu: Az ÁFA-n nincs mit magyarázni (általános forglmi adó), azt befizetik az állami kasszába, mint bármilyen egyébadónámet. A felhasználás módjáról pedig a hajakentek döntenek!!!
eszegfu
@TASzSz: Drága Kolléga/nő! Én a Te magyarázatodra lettem volna kiváncsi! Ugy tünik azonban igen elhamarkodtad az igéretedet... de sebaj! Szinte naponta olvasom az adótörvényeket, ezért érdekelt volna a véleményed. Egyébként őszintén csak gratulálni tudok a 97 évedhez! További jó egészséget kivánok!
TASzSz
@eszegfu: Köszönöm! Jó munkát... a többit privátban leírtam (logikai alapelv)...
eszegfu
@TASzSz: "Te beteg vagy! Itt élsz? Nincs más élettered??? Bátran éld az életed!" Ezt kaptam Öntől privát levélként... ez nem vélemény-csere, nem elvek szembe állitása, inkább mocskolódás! Ennyit az Ön érveiről... ehhez is csak gratulálni tudok! Beszélgessen Önnel az a náthás teknősbéka! Minden jót!
TASzSz
@eszegfu: Privátra privátban illik válaszolni!!!
Egyébként vizsgáztathatjuk egymást a saját szakmánkból: TE engem ÁFA-törvényből én meg TÉGED angolból... Nem hiszem, hogy ez a lényeg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.