Garázdaság miatt nyomozást rendelt el az ügyészség az N1TV volt operatőrnője ellen, aki a röszkei gyűjtőpontnál elgáncsolt és megrúgott több menekültet is. A Helsinki Bizottság korábban úgy vélte, közösség tagja elleni erőszak miatt itt büntethetnék a szélsőséges nőt, mivel nem rendőrre vagy más újságíróra támadt, hanem célzottan menekültekre.

Az operatőrtnő azzal tett szert kétes világhírre, hogy elgáncsolt egy fiával szaladó apukát Röszkénél, máskor pedig két gyereket is combon illetve térden rúgot – ezek csak azok az esetek, amiket kamera rögzített.

Nyomoznak a röszkei gyerekrugdosó ellen

Kiderült, hogy az N1 TV munkatársáról van szó, őt a televízió "elfogadhatatlan viselkedése miatt" eltávolította.

A nő ellen a Szegedi Járási Ügyészség rendelt el nyomozást garázdaság miatt, miután feljelentették a Csongrád Megyei Főügyészségen. A nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság végzi, ügyészségi felügyelettel – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Itt HongKongban is ezt a videot jatszak folyamatosan a hiradoban. Jol lejaratta Magyarorszagot a spine, de ennek is orban az oka, mert o tette ezt lehetove.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@micfild: A vegen meg nemzeti hos lesz ez a kurva.
Toby
A fidesznyik meg a nyilas horda kiadta a híveknek, minden oldalon építeni a cula imázsát ! Ezét vannak itt a propin is ! Ennyi idegen, hirtelen "kinőtt" nick talán még soha nem volt egyidőben jelen, mint ebben a témában !
lajospapa
Gondolom Kubatov felvette a listájára a hölgyet azzal a megjegyzéssel, hogy kiváló kápó lesz belőle.
Fradigege
A Szerencsétlen fickót megsajnáltam. 3 gyereke van. A fiú megsérült Szíriában. Ő ott van. A felesége az egyik kislánnyal valami török menekült táborban. Ő pedig itt szenved a másik kislánnyal, próbálja túl élni Magyarországot, közben egy alsó osztályos hülye gyerek felrúgja. Szana-széjjel van a család. Itt szopatják Magyarországon. Már menne tovább ezerrel. Az ilyen nem terrorista. Egy al-kaidás nem fog 3 ezer kilométert gyalogolni, hogy majd Párizsban vagy Londonban berobbantsa magát egy metróban.
mate03
@lajospapa:! Hiányolom kandúr bandit ,ordas farkast és társait! Lapítanak mint szar a fűben!?
pagoda
Neve is van lászló petra. Hogy rohadna meg ez mocskos, szemét, riherongy dög. Remélem belé is belerúgnak,remélem az élet visszaadja neki százszorosan ezt, amit tett. Megbélyegezte saját magát. Az emberek nem felejtenek!! Az ilyennek mindegy, hogy ki, csak jól belerúghasson. A lábát kellene eltörni, hogy még járni se tudjon többet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.