A kormány a befogadóállomási kapacitás bővítését tervezi a következő két hétben a bevándorlók folyamatos és biztonságos ellátása érdekében – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön.

Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszámolt: nem zárkóznak el az ésszerű vitától a kvótarendszerről, de először alapkérdésekben kell egyetérteni, például Európa határainak megvédésében. Diktátumot a kormány nem tud elfogadni – hangoztatta.

A tárcavezető azt is kiemelte: a kormány teljes egészében elutasítja azt a felvetést, hogy az Európai Bizottság kontrollja alatt álló menekülttábor jöjjön létre Magyarországon.

Körmenden új ideiglenes gyűjtőpont létesül

Ezzel egyidőben a Belügyminisztérium az MTI-nek megerősítette, hogy a körmendi rendészeti szakközépiskola területén újabb ideiglenes gyűjtőpont létesül.

Az MTI tudósítója az intézmény kerítésénél azt látta, hogy az iskola területén sátrakat állítottak fel.

Bebes István, Körmend polgármestere azt is elmondta, a nap folyamán kapott tájékoztatást a belügyi tárcától arról, hogy egy 600 ember befogadására alkalmas nyitott befogadóállomást terveznek a településen, átmeneti jelleggel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Sátorba veled lázár,és az összes embertelen kormánypárrttaggal is.
Január
@bakegya: Még is szerinted hová tegyék a sok migránst? Az útszélén nem hagyhatják Őket.
justhpeter
Már olyan nagy beruházásokat ígérnek, hogy azt kell gondoljam, titokban visszavitték a négy év alatt hazavitt pénzeket.
bakegya
@Január: -ban aludtál már te sátorban,mert hogy ezt nem gondolhatjuk,hogy ideiglenes állapot lesz.
Marcali-Tapolca,stb üresen tátongó katonai bázisok.Fűthető épületek és még a komfort is olcsóbban kialakítható lenne.NEM AKARÁSNAK ,NYÖGÉS A HELYE
papa.49
@bakegya: Soroljam a déli határ közelében Szeged, Makó, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskőrös, Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Kalocsa, kicsit távolabb Szolnok, Cegléd, Kecskemét, Karcag,!!!A felsorolt városokban nagyon sok helyen volt szovjet, és magyar laksi is, több ezres létszámúak!!!A sátorban alvás nem mindenkinek jön be, tudom én próbáltam '69, '70 tele mátrai sítábor, hát kisgyermekkel, nőkkel inkább kihagynám!!!Csupán a ,,józan ész,, hiányzik a kontár elkurmányból, de AZ NAGYON!!!
bakegya
@papa.49: "FOG-ÉKSZER"-(az kell) és ezzel mindent meg is magyarázott az egész pereputty!-a rendeleti kormányzásra hajt a maffia:(köteles már rég belengette,most itt az alkalom) abban tovább lubickolhat a teknős és udvartartása.Mészárosmangalica tovább zsírosodhat olimpiai szintre.Bankolhatnak zavartalanul a szófosó leosztottak-magyarul időt lehetőséget nyertek a fideSS-sose volt keresztény zsiványai Magyarország elkommunizálására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.