A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetésére tett javaslatot a Belügyminisztérium a kormánynak, a kabinet jövő keddi ülésén dönt erről – mondta Lázár János csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszámolt, hogy a nemzetbiztonsági kabinet kap olyan jelzéseket, hogy erősödik a térségben a szervezett bűnözői körök tevékenysége, és a terrorveszély lehetősége is nő Magyarországon.

Egy kérdésre azt is mondta, hogy szeptember 15-ig el kell készülnie a határzárnak Röszkénél, a vasúti sínen is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A vonat két oldalán Lázár és Rogán lesz a bakter.
justhpeter
A vonat két oldalán Lázár és Rogán lesz a bakter.
wagabund
naugye, hogy meg lehet oldani a sínek hermetikus lezárását is...egy villogó piros lámpa, egy tolókapu, műszakonként húsz rendőr, oszt jónapot...ja meg egy tekerős telefon, amin tudatja az előző állomás, hogy a vonat kihúzott..

hiába no...mondom én, hogy az új seprő jól seper...
Főlökött
Egy nagyon okos M1-es hírnök - élő kapcsolásban, nagy nehezen kinyögte (2-3 napja), redőnyt fognak építeni! Édes volt és tudálékos, én meg néztem is, mint a jógyerek, mit is ? Redőnyt ???

Azért mostanra kiderült, elhúzható kapu lesz. Jelenleg úgy sincs vonatkozlekedés. Majd lesz egy jótipusú bakter, csak el ne aludjon, aki 'huzogatja-tologatja' :)

A közpénzből agyondotált szentem pedig megnézhetné mi az eltérés a kapu és a redőny között:) Hamár homár és még nyilatkozik is, próbálva nagyot mondani...
namihami
Plusz újra feltalálják a fiúk a
"Sorompó 10 percen túl zárva tartható" táblát is.
Minek az az állandó ide-oda tologatása annak a szegény kapunak és a bakter strapálásának?
És így még a szerkezet is tovább fog tartani.
justhpeter
@wagabund: @Főlökött: @namihami: Isteniek ezek a hozzáadott értékek. S még mondja valaki, hogy a magyar kommentelő nem kellően innovatív. A kormányunk valóban a hülyék gyülekezete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.