talán érdemes azon is elgondolkodni, hogy a törvényi környezet, a már kialakult táborok akkor is itt maradnak, ha a menekültek holnap tovább állnak. Az akkori színpadon is bármikor elsülhetnek. Akár Pintér munkatáboros ötletei nyomán. Legfeljebb a kapun majd lecserélik a feliratot arra, hogy: „Arbeit macht frei”.

(Forrás: endresy.blogspot.com, GeoCravker által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Toby: A szemét EU-ra hivatkozva majd lenyulja a magánmegtakarításokat, aztán megvédik a menekültektől (cigányoktól, zsidóktólé, allenzéktől) a lakásokat, ahogy Hitlernél sem segített a pénzcsapok elzárása. Ennek a rezsimnek vagy az utcáról vágkák el a torkát vagy sehonnan.
Az EU/NATO nem fog beavatkozni, míg lángokba nem áll az ország. Elvégre az akarata ellenére "csak ugy" nem fognak segíteni a népnek. Márpedig akaratilag megválasztották ezt a bandát és nincsnek százezres tüntetések.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@GeoCravker: + 2406 végzős rendőr, meg majd az egész rendőri állomány !
GeoCravker
@nyanya001: Ezért kelhetnek a kisegítő "önkéntesek" az utcán
kamazuka
@GeoCravker: Bármilyen 21.sz. munka vagy átnevelő tábor első lakója lehetséges de színte biztos,hogy én leszek.
Elolvasva írásod,és a benne rögzítettekre reagálva,azt gondolom,bár ez közhelyszerű,mert eme mondatot,mintha olvastam volna már korábban.Szóval az a nép mely nem tsz afelől,hogy sorsa jobra fordúljon,megérdemli a jelenlegit.

Azt gondolom,hogy a sorsunk,mindennapjaink jobbá tétele,annak,kinek van lehetösége ezen foglalatoskodni,egyben kötelessége is!

Hazánk nem tagja az euro-zónának,s ez egyenlőre így is marad.A kormány kreált egy alaptörvényt,melyet sebtében elfogadott,még laikus szemmel is hibákkal tele,de ezt hagyjuk ,,,bizonyos színtü tollasodást elősegítendő,mégis hasznosat.

,,Ha nem tudod legyőzni a medvét,használd a megve erelyét!"

Szóval sokat nem tudok,de egyet biztosan.A hogyant,hogyan lehet a hazai minimálbér,közhasznú bér,és az uniós minimélbér külömbözetét.Lehívni az eurozónábólmagánszemélyként!
Azt gondolom,erre az alaptörvény feljogosít,mi több,valami olyan újszerűt generálok ezzel az ötlettel,mellyel vélhetően sok követőre tehetek szert.
Azt gondolom ,némely gazdasági érdekkörnek érdeke,hogy az eurozónába ne lépjen be az ország.A munkavállalók magyarországa viszont áhítja azt
Szóval,hogy a jövőben mit szeretne lenyúlni bármilyen szinezetű csoportosulás,azt hagyjuk az elemzőkre.
kamazuka
Egy közösségi oldalon a KÉPZELD EL felirattal lesz olvasható nagy vonalakban,és ha derengeni fog a szikra,gondolom lesznek ébredők szép számmal,akkor elindúl végre valami újszerű közgondolkodás e téren.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.