A zákányszéki általános iskolában egy nyolcéves kisfiú először arcon ütötte és megrugdosta a tanárnőjét, majd az igazgatói szobában is tombolt – írja a Blikk. 

Úgy tudom, a kollégát nagyon megviselték a történtek. Egyrészt mert komoly fizikai fájdalmai voltak az eset után, másrészt pedig teljesen tehetetlen volt a dührohamot kapott gyerekkel szemben

–tudta meg a lap egy bennfentestől.

Már hétfőn a szülők és egy szakember bevonásával orvosoltuk a helyzetet. Azt, hogy egy gyermek mikor iskolaérett, nem a mi tisztünk eldönteni

– nyilatkozta a lapnak Sas Györgyné, az iskola vezetője.

A fiú továbbra is az iskola tanulója, de a következő napokban nem megy be az intézménybe.

A lap azt írja, hogy a kisfiú viselkedési zavarokkal küzd, korábban komoly betegsége volt, amiből szerencsére meggyógyult. A szakemberek véleménye szerint feltehe­tően a szülők engedékenyebbek voltak vele, ezért vált kezelhetetlenné.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Fradigege: "Feri", mert biztos magánemberként mondta a Ferenc pápa, elfogadhatónak tart egy-egy nevelő nyaklevest. Na itt sem ártott volna, hogy aztán megértse, tudja hogy mit csinált. Az idomítás, más eszköz hatástalansága okán majd jobb belátásra bírja, az összezavarodott kis eszét és lelkét.
Fradigege
@nezelodo: Én úgy vagyok vele, hogyha a gyerekemet inzultálja egy osztálytársa, akkor nem a gyereket rendszabályozom meg. Egyenesen apuhoz megyek, és aput megalázom, megleckéztetem a gyereke szeme láttára. Nem volt még erre példa, szerencsére. A "szülőt" kell ez esetben kezelésbe venni. Ha pedig apuci havert vagy a családját hívja, én is rendelkezem haverokkal, gyerekkori barátokkal. Csinosan ki tudnám költöztetni őket, majd a lakásukat kifesteni. Egy biztos nálam, hogy nem a szar fogja lehúzni a wc-t.
Másik
Spray-vel le lehet fújni egy ilyen tomboló gyereket?

Amíg nagybeteg volt, a szülők mindent megengedtek neki,sikerült egy zsarnokot nevelniük.
Addig nem engedném közösségbe, amig a szülők meg nem nevelik. A megfelelő magatartás is feltétele az iskolaérettségnek.
Ez a gyerek nem az.
Esetleg az ilyen garázda gyerek szüleit vagyoni kártérítésre kötelezném. Néhány pénzbírság után csak el kezdené nevelni ...
Lepényleső
Mit szűr le a gyerek;megvertem,most egy ideig iskolába sem kell mennem,ha leszúrom,
le is doktorálok,tehát helyes úton járok. ???
Másik
@Lepényleső: Talán meg is kell magyarázni neki, hogy ez büntetés, szégyen, hogy nem mehet közösségbe, nem játszhat másokkal, mert nem tartja be az együttélés szabályait.
Ha ezt jutalomnak fogja fel, illetve úgy tálalják neki, akkor igen, azt szűri le, amit írtál.

Végül is én is azt szoktam mondogatni, mi van ha böribe zárnak?
Új ruhatár, teljes ellátás, dolgozni se kell érte ... amíg maszek könyvelőirodában dolgoztam, kb annyi kimenőm volt,mint az elítélteknek. Mondogattuk a csajokkal, majd közös cellát kérünk, és végre kipihenjük magunkat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.