Újra bocsánatot kért a Röszkénél migránsokat rugdosó nő. Az N1TV korábbi operatőre a Magyar Nemzetnek küldött újabb levelében bocsánatot kér minden érintettől. A laphoz elküldött levelében kiegészítette korábbi üzenetét, mint írja, az élete összeomlott.

Korábbi levelét ezzel egészítette ki a volt operatőr:

"Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL!

László Petra"

László Petra kedden gáncsolt el egy gyermekével futó migránst Röszkénél, két másik emberbe – köztük egy gyerekbe – pedig belerúgott. Kisberk Szabolcs, a televízió főszerkesztője közleményben adta hírül, hogy azonnali hatállyal elbocsátották Lászlót, mivel elfogadhatatlanul viselkedett. „Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük” – tette hozzá Kisberk.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Azért "fosott" mert azonosult a karizmatikus vezére tudat alattijával, a hatalomtól való megfosztás lehetőségének állandó gyötrelmével. Az ilyenek rettegjenek csak tovább, remélem, valahol valaki elszámoltatja őket, a hatalommámor őrületében elkövetett tetteikért. Azért pedig, hogy még az egészséges női lelkületet is felülírta ez a beteges rajongás, önmagával számoljon el.
Aki Én
@Laila: Én inkább örülök, hogy van ami még felháborítja a közvéleményt.
Persze még jobb lenne, ha azok ellen lenne ekkora összefogás, akik erről valójában tehetnek.
Laila
@Aki Én: Az rendben van, hogy felháborodtak, - de csak egy ideig. Egy idő után már besokallok az acsarkodástól akkor is, ha tényleg rossz dolgot tett az illető.
Azonkívül szeretném megadni a jogot általában az embereknek, hogy tiszta lappal kezdjenek.
Nem akarok többet a László Petráról hallani. Bírósági per lesz belőle, remélhetőleg a bíró jó döntést hoz majd. A tettéért feleni fog. Azután pedig hadd kezdjen tiszta lappal.
Hellcat
Nem védeni akarom a nőt csak összehasonlítási alapként kezelni.
Felrúgott egy gyerekes menekültet...pár napon belül romokban az élete.
Eközben politikusaink...tudjátok na...
Tényfeltáró
@Hellcat: A felbujtók meg hallgatnak, mint szar a fűben.
Tényfeltáró
@mate03: Nem véletlenül, lenne mire emlékezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.