Élő közvetítés Dubaiba, a menekülteket szállító száguldó vonatról, elveszett, Magyarországról menekülő magyar tinédzser és utazás a müncheni különvonattal 750 menekült társaságában. Ugyanarról álmodunk. Mindannyian szabadok szeretnénk lenni – mondták, miközben a szír muzulmán és iráni keresztény család egymásra mosolygott.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oleo
"11 évvel ezelőtt én is mentem. Angliába"

- És ha 11 évvel ezelőtt 185 ezred magaddal mentél volna, akkor is elég lett volna egy "human"?

Az álmod nem közös, hanem rózsaszín.
Tudod mit?
Jöjjön ide az ÖSSZES ARAB, MEG AFRIKAI, AKI ÚGY ÉRZI ÜLDÖZIK.
300 milliótól 1 milliárdig.

Aztán mosolyog, meg negédeskedj, meg mutasd a joviális arcod, amikor minden második ember "Allah akbar"-t üvölti az arcodba, a gyereked és az unokád arcába.
Mindenkinek meg van a helye ebben a világban, az araboknak NINCS HELYÜK A MI VILÁGUNKBAN, MERT NEM TETTEK ÉRTE SEMMIT!!!
Az arabok a dzsihád által el akarják pusztítani a kereszténységet... a kereszténység maradékát - és ehhez most alapozzák meg a feltételeket.
Az ellenség ellen harcolni szoktak, mi meg önként és dalolva beengedjük őket!
Ostorozom a hamis kereszténységet, de egyet látni kell: A hitetlen keresztények, még mindig jobbak, mint a a hívő Jézus-tagadó, antikrisztusi lelkületű muzulmánok.

Öleljétek csak a kebletekre a kígyót, de ne csodálkozzatok, amikor megmar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.